Mi számít könnyűgéppuskának a cyberpunk 2077-ben?
Nem játszottam a játékkal, de körülbelül fél perc volt megtalálni Googléban azt a kettőt ami annak számít: [link]
Ez nyilván futurisztikus játék tehát olyan képességeket adnak a fegyvereknek amit akarnak, de a videojáték fejlesztő logika fegyverek tekintetében a legtöbb esetben a következő:
Pisztoly (pistol) = Egy kezes, legkisebb méret kb. 10-15 lőszerrel. Általában amilyen gyorsan húzogatod a ravaszt olyan gyorsan lő.
Géppisztoly (submachine gun) = Egy vagy két kezes, pisztolynál nagyobb automata fegyver 20-30 lőszeres tárral, gyakori kivétel a rendkívül népszerű P90 aminek 50es a tárja.
Puska/Mesterlövészpuska (rifle/sniper rifle) = Két kezes hosszú csövű, általában távcsővel ellátott fegyver amivel általában egyes lövéseket lehet leadni. 1-5 lőszer a tárban.
Gépkarabély (assault rifle) = Két kezes, rövidebb mint a puska, hosszabb mint az SMG, változatos kiegészítőkkel. 30-40 lőszeres tárakkal, mindenféle (egyes, rövid sorozat, sorozat) tüzelési módokkal. A legtöbb játék legismertebb fegyverei.
Golyószóró - köznyelven könnyűgéppuska (light machine gun) = Két kezes látványosan lassan újratölthető teljesen automata fegyver. 70-100as, legtöbbször hevederes tár, beépített állvánnyal.
Könnyű/közepes/nehézgéppuska (machine gun) = A pályák fix pontjain állványra rögzített nagyon nagy tűzerejű teljesen automata fegyver. Vagy "végtelen" lőszer van benne vagy sokszáz-ezer tölténnyel.
Vadászpuska (shotgun) = "Egy méteren belül mindent elporlaszt, távolabb semmit sem hat." Viszonylag lassan tüzelő, de általában lőszerenként újratölthető fegyver.
Természetesen van kismillió kivétel, de ha csukott szemmel elindítasz egy lövöldözős játékot amiről még sohasem hallottál akkor elég nagy eséllyel megtalálod amit keresel ezen logika alapján.
2 fajta van, egyéb iránt amikor megnézed a fegyvert oda van rakva egy kis ikon, hogy az most mi, AR, SMG, pisztoly, mesterlövész, LMG, shotgun.
Az elején hasznos a géppuska, de ahogy szintezel fel, szerintem elveszti az erejét, sok golyó van benne, de sebzésben nem veszi fel a versenyt 1-1 jól irányzott revolver fejlövéssel, vagy egy célzott fejsorozattal SMG/AR kategóriában.
Szerencsére játékbeli pénzért tudod törölni a képesség fát és újra kiosztani a pontokat, szóval többféle módot is kipróbálhatsz.
Ami szerintem eléggé üt, az a sandevistan chip, mellé katana vagy egyéb hosszú penge (nem kés, rövid a hatótáv), esetleg egy Tetratronic Rippler Mk.4, azzal 75%-kal gyorsabb a quickhack és a végső skillek is átugranak +1 főre, ez azt jelenti besétálsz, elnyomsz egy system reset/suicide kombót, mellé egy short circuit-et és kb 6 ember fekszik a földön, kisebb ncpd jelzésnél ezzel kb minden ellenfelet kiiktattál.
Az első kommentelő sokat nem segített, az volt az első oldal, amit megnéztem. Látszik, hogy nem játszottál vele, szerintem hanyagold a beleszólást olyan dologba, amiről fingod sincs.
Viszon a második, na erre viszont odafigyelek, az egy nagyon hasznos kis tipp volt köszi szépen.
Első kommentelő. Akkor máshogy próbálom. Az LMG játékbeli ikonját nem találtad meg, állítólag a wikit igen, de mégis feltettél egy triviális kérdést. Mivel ezekhez a populáris játékokhoz 1 perc Googlézni teljes leírásokat ezért azt feltételeztem, hogy gondjaid vannak az alapszintű angollal és ezért dobtam be egy - szerintem - közérthető leírást is. Ha ezt túlzásnak érzed akkor próbálj egy kis több időt szánni a keresgélésre.
1 perc volt találni egy LMG fokuszált teljes leírást amit agy nélkül össze tudnék rakni a játékban úgy hogy egy percet nem játszottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!