Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha két hónapja lennétek...

Ha két hónapja lennétek kapcsolatba a barátnőtökkel, vennétek neki karácsonyra egy nintendo switch lite-ot?

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez túl sok túl drága kisebbel bróbálkozz, légy gáláns vidd el étterembe vigyél neki virágot nyisd ki elötte az ajtót, esetleg valami olcsóbb karkötő, nyaklánc fülbe való vidd el sétálni romantikázzatok

Ez sokkal többet fog érni és nem kerül annyiba hidd el nekem

N/25 6 év tartós kapcsolat 3 ev jegyesség es fél év házasság után mondom ;)

2022. dec. 4. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek 1. válaszolóval. Cirka 2 hónap után ez valóban túl nagy ajándék. Talán ha már legalább 1 éve együtt lesztek akkor szóba jöhet. Azok az ajándékok amiket 1. válaszoló írt tőkéletesek 1 2 hónapos kapcsolatra. A 2 hónap még édes kevés, ott még bármi történhet köztetek(nem rosszból mondom).
2022. dec. 4. 21:39
 3/9 anonim válasza:
100%

Én az első karácsonyon egy könyvet és macskás fülbevalót kaptam (nem drágát). Hidd el, elég lesz egy kis apróság is. Örülni fog neki.

18/L

2022. dec. 5. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2022. dec. 5. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek nagy részében szerintem is sok.

Mondjuk attól is függ mióta ismeritek egymást, meg milyen az anyagi helyzetetek.

Ha mondjuk 6 év közeli barátság után jöttetek össze 2 hónapja, akkor kicsit máshogy fest a dolog.

Vagy ha annyira jól el vagy eresztve, hogy meg se kottyan, akkor persze, ps5at is, ha nem hiányzik a bûdzséből.

2022. dec. 5. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyse sokat fog vele játszani...
2022. dec. 5. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány évesen vagytok? 8?
2022. dec. 7. 07:36
 8/9 A kérdező kommentje:
27
2022. dec. 7. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Én 2 év után se vettem ilyen ajándékokat a barátnőmnek, egy közös vacsora, mellé egy sapka/sál/kesztyű, esetleg együtt kinézett olcsóbb kiegészítő (táska, fülbevaló stb) bőven elég.
2022. dec. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!