Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen ehhez hasonló switch...

Milyen ehhez hasonló switch játékok vannak?

Figyelt kérdés

Nem gyakran használom a switchem. Néha ha megyünk rokonokhoz, arra a 2-3 napra.

Viszont a switchem olyan játékokkal van tele amiknek hosszú történetük van, és nem igazán szeretnék belekezdeni ilyenkor ilyesmibe.

Olyan casual switch játékokra lenne szükségem, amiket csak úgy elő lehet venni mondjuk havonta 1x, és leköt.

Én eleinte ilyen "megyek egy meccset" típusú játékokra gondoltam, persze offline módban. Tehát ha van aki emlékszik például a Star Wars Battlefront játékokra, azok voltak olyanok hogy csak úgy elindítottad, összedobott egy rakás bottal és mehettél egy meccset. Nincs lekötve az ember utána, se előtte.

Vagy például ott az Empire Earth, vagy aki jobban ismeri, Ages of Empires játékok. Tehát hogy indítasz egy játékot, amit viszonylag hamar le lehet pörgetni, aztán megváltok egymástól. Talán pár óra múlva indítani még egyet, értitek.

Online játékokban nagyon nem gondolkodnék, mert tudom hogy erre a célra több megoldás is lenne online, de mivel ugye nagy időközönként játszanám rövid időkre, a profi vérpistikék között nem érezném magam túl jól ilyenkor. Ezért lenne jó mindez offline.

Kerestem én googlen, akárhogy néztem és bármit írtam, pont ilyen játékokat sehogyan sem találok :S

Ezért gondoltam kiírom ide a kérdést, hátha jut eszetekbe ezek alapján olyan switch játék ami megfelel ilyen céloknak.

Légyszi írjatok ha tudtok ilyeneket.

2022. nov. 23. 20:51
 1/3 Krisipoke ***** válasza:

Amit biztosan tudnék ajánlani, és Nintendo exkluzív, az a Mario Kart és a Super Smash Bros. Esetleg az Arms. Esetleg valamelyik Mario Party?

Nagyjából mindent lehet játszani online is, és ott nyilván összefut az ember olyanokkal is, akik nagyon profin nyomják, mert mondjuk majdnem minden nap játszanak vele, de ha amúgy is csak offline játszanátok, akkor szerintem ez a része mindegy, úgy is minden csak a ti képességeiteken fog múlni.

2022. nov. 23. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Dead Cellst tudnám ajánlani, vagy úgy általában a roguelite játékokat.

Ha meghalsz bennük, kezded az elejéről (de vannak fejlesztések amik megmaradnak halál után). Nehéz játékok, de sosem unfairek, mindegyik halálból tanulsz valamit, amit másképp csinálhatnál, ami szórakoztatóvá teszi ezt az egészet. Ráadásul Dead Cells esetében vannak alternatív útvonalak is, új ellenfelekkel, fegyverekkel, ha unod már a jelenlegit

2022. nov. 23. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Roguelite-okat ajánlom én is.

Slay the Spire, Binding of Isaac, esetleg Hades.

A WarioWare is szerintem megfelel annak amit akarsz. Gyors reagálás / felfogás és improvizáció kell hozzá, ha telefonon játszottál a Dumb Ways to Die-al akkor ahhoz elég hasonló.

Vagy Clubhouse Games, ez egy 51 minigameből álló kollekció a sakktól a csocsón keresztül a Bowlingig minden van benne. Mondjuk ez online, de nem nagyon kompetitív.

A Mario Party is szerintem jó erre amit előttem írtak (Ez barátokkal sokkal szórakoztatóbb mint egyedül), A Mario Kart szerintem kevésbé, az addiktívabb.

2022. nov. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!