Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metro exodus-ban elakadtam,...

Metro exodus-ban elakadtam, hogyan menjek be a barlangba?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval a bekarikázott X-hez kéne eljutnom. Ez egy barlangban van. Oda már egyszer természetesen bementem, csak akkor még volt egy drótkötélpálya a szakadék fölött. Kerülő utat is kerestem, de sehol sem találtam. Feladtam, egyszerűen nincs ötletem.

2022. nov. 30. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a barlangban van. Ha végigmentél a barlangon, akkor a világítótoronynál kötsz ki. Ott van egy csatajelenet, a végén felmész a toronyba, majd onnan indul a következő része. Elkísérnek egy olyan földalatti bázisra, aminek a bejárata ott van a világítótorony mellett. Ez felülről nézve a térképen tényleg ott van ahol a barlang volt, de az nem az.

Ugyanez a hely és a világítótorony megközelíthető nemcsak a barlangon keresztül, hanem a térképen attól jobbra benyúló útról is, aminek vége belenyúlik a szaggatott fekete karikába.

2022. nov. 30. 17:34
 2/9 A kérdező kommentje:

1.: Köszi!

Igen, végig mentem a barlangon, és ott volt egy csatajelenet, ahol a nő harcolt a báró emberei ellen. Onnan elmentem vele valami régi helyre, megszereztem az anyja fényképét, aztán kipucoltam mindent a térképen. A jobb oldalon szaggatott vonalba benyúló út az zsákutca, de most megnézem még egyszer.

2022. nov. 30. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont mi van az X jelnél? Valamilyen mellékküldetés vagy extra feladat? Próbáld meg annak a végigjátszás videóját (küldetés neve vagy leírása alapján) megnézni, mert szerintem a barlangos rész az főküldetéshez kötődik és direkt úgy van szkriptelve hogy ne lehessen visszamenni.
2022. nov. 30. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
3.: Nézegettem gameplayes videókat, de mintha nálam más lenne valami. Nem volt kedvem végig nézni 1 órás videót.
2022. nov. 30. 18:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem azt az utat a jobb oldalt. Elfelejtettem írni, hogy azt már néztem. Van ott egy bunkerszerűség, és egy nagy lezárt vas ajtó. Nem tudok bemenni. Egyébként ott már jártunk giul-al, vagy minek hívják a csajt. Egyszerűen már mindent átnéztem azon a helyen, sehol egy kapcsoló, se semmi, ami ajtót nyitna. A barlangnál a szakadék felett pedig végképp esélytelen.

A metro last light egyébként anno már felidegesített. Eljutottam benne jó sokáig, aztán egy állandóan kifagyott. Akkor kellett volna megfogadnom, hogy metróval többet nem játszok.

2022. nov. 30. 18:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, a világítótoronyhoz kéne eljutnom, csak oda hogyan? A barlangon keresztül jutottam ki oda, úgy emlékszem.
2022. nov. 30. 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Találtam egy másik végigjátszást, és a snipert kiszedtem a toronyból. Ezt ő is megcsinálta, de neki a végén máshol van az "X": [link]
2022. dec. 1. 00:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 3.-as!

Feladtam, és a chapter-nél kiválasztottam a kaszpi területeket. Újra kezdtem az egész fejezetet. És már az első küldetésnél elakadtam. Ahol meg kellett volna szereznem az autót, nem ültem be, hanem visszamentem volna a vonathoz, hogy készítsek valamit. Amikor visszamentem az autóhoz, akkor nem tudtam be se szállni, pedig nálam volt a "kulcs". Szóval facán van szkriptelve a metro, jó nagy rakás fos :D

2022. dec. 1. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért nem értettem mi a gond, mert kétszer is végigjátszottam az achievementek miatt, és nem voltak ennyire durva megakadások benne. De úgy néz ki nem tolerálja, ha a lineáris történetvezetésnél át akarsz ugrani részeket, mert a játék arra vár, hogy előbb azt teljesítsd amit épp kér.
2022. dec. 1. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!