Mass Effect 1-ben mit jelenthet ez?
A következő gombokat kell nyomnotok XBox360-on a mag visszaállításához, miután lelifteztetek hozzá:
X -> Y
X -> B
Y -> B
X -> Y
B -> X
B -> Y
X -> Y
X -> B
Y -> B
Y -> X
B -> X
Y -> B
X -> Y
X -> B
Y -> B
Pc-n nyomom és elakadtam ezzel a feladattal, a végigjátszásban viszont csak xbox-os megoldást írtak le!

PC-n ha egérrel kattintgatsz az oszlopok felirataira, akkor működni fog. a feladat meg az, hogy át kell pakolászni a téglákat egy másik oszlopba, de mindig csak a legfelsőt tudod elrakni, és csak méret szerinti sorba lehet rakni őket. szóval PC-n:
B - K
B - J
K - J
B - K
J - B
J - K
B - K
B - J (elvileg ott tartunk, hogy a legnagyobb tégla a jobb oszlopban van, a többi a középsőben)
K - J
K - B
J - B
K - J
B - K
B - J
K - J
azt hiszem, minden megvan, többször is végignéztem, jónak tűnt, szóval ez lenne a megoldás, az elején én se tudtam mit kezdeni vele, aztán amikor sikerült megoldani, úgy megörültem neki, hogy azóta akkor is végigjátszom, ha tele vagyok omnigéllel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!