Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Túlélőjáték, ahol élelmet...

Túlélőjáték, ahol élelmet kell szerezni, tábort épiteni, túlélni? HORROR ELEMEK NÉLKÜL.

Figyelt kérdés

Green Hell-t próbáltam, nem jött be. Túl egysíkú a környezet. Kannibálok és megörülés, majd emiatt kannibálok miatt pedig nekem nem adta.

Stranded Deep - Apró szigetek, nem jön be.

Valami olyasmi játékot keresek ilyen műfajba, ami nagyon megnyugtató. Hogy tudjak gyújtani egy tüzet és bamulni. Nem akarok akciót, se zombikat, se semmit.

Lehetőleg szép grafikával és FPS nézetből.

Köszi!

2022. nov. 21. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát bárminemű ellenség nélkül nemigazán fogsz bármit is találni. Ilyen játékokat nem nagyon gyártanak mert nem sok ember venné és ez miatt nem érné meg a belefektetett energiát és időt.

Írok pár játékot, igaz vannak benne ellenfelek DE nem horror játék mint a Green Hell vagy a The Forest

Akkor ezeket javasolnám. Igaz vannak ellenfelek DE elkerülhetőek a harcok, nem kőtelezőek:

Subnautica 1-2

Raft

2022. nov. 22. 00:30
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
The Long Dark
2022. nov. 22. 04:21
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Minecraft nullás nehézséggel (kiveszi a szörnyeket)
2022. nov. 22. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Most nem azért, ha ha már 1x TÚLÉLŐ játék akkor nem épp az lenne a lényege hogy túl kell éld a különbőző nehézségeket és ellenfeleket?
2022. nov. 22. 10:28
 5/10 A kérdező kommentje:

4# Nem. A túlélés nem azt jelenti, hogy megszúrkálnak az első kanyarba.

Ha téged kiraklak valahol az amerikai vadonba, nem zombik, szörnyek, egyéb fiktív teremtmények, vagy helyi törzsek fognak megölni, hanem a TERMÉSZET és annak a VESZÉLYEI. Élelemszerzés, menedéképítés, állatok, betegségek, növények, kijutás a vadonból, terepakadályok, időjárás és még sorolhatnám a végtelenségig.

Ami "túlélő" játékkal találkoztam eddig, azok ezeket mind analfabéta szintre butítottak, de hogy izgalmas legyen telerakták mindenféle fiktív lénnyel.

2022. nov. 22. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Rust

Grounded

Raft

2022. nov. 22. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

#5 Kérdező csak az a "baj" hogy ilyen "természetes" túlélőjátékokat nem fogsz találni. Oké hogy ne legyenek természetfeletti lények benne. De akkor lesznek állatok,emberek,fegyverek,stb.

Ha ennyire relax kimiskárólt játékot akarsz akkor max valamilyen sétaszimulátort keress. Abba nem igazán van túlélés rész de nagyon relaxáló és csak mászkálni kell benne.

2022. nov. 22. 13:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez egyfajta piaci rés, és nagyon réteg kategória lenne, pont mint a szimulátorok java része.

Azért is írtam ki a kérdést, hogy hátha van valami fű alatti indie fejlesztés, amiről nem hallottam még, de sajnos amik eddig jöttek javaslatok, azokról már mind hallottam és láttam.

Ettől függetlenül köszönök minden eddigi választ, és ment a zöld pacsi mindenkinek.

2022. nov. 22. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Fű alatti indie fejlesztés?

Láttam egy kevésbé ismert darabot, Force of nature cím alatt fut. Izometrikus, és tényleg ember vs természetre van kihegyezve, ha jól láttam. Kisebb indie cím. Ráadásul van 2. része is. Nem tudom mennyire jó, nálam listán van már egy ideje, de még nem jutottam el odáig hogy teszteljem is őket.

A másik, ha colony simként is érdekel túlélés, a Founder's fortunet tudom még ajánlani. Szintén kisebb "fű alatti fejlesztés"-nek mondható :)

2022. nov. 22. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Planet Crafter. Én imádom, egy sivatagból egy élő dzsungelt csinálhatsz.
2022. nov. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!