Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft cloud...

World of Warcraft cloud gaming szolgáltatáson?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég erős gépem a jtékhoz, viszont olyan sokat se játszanék vele, hogy megérje venni egy 250-300 ezres pc-t. Jelenleg NVIDIA GeForce Now-on játszok, de ott ugye nem található meg rajta.

2022. nov. 17. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
WoW-hoz erős gép kell? xDDD Hahaha xD Köszi ezen most jót nevettem. Egy 2004-es nyüves, már akkor sem épp modern motoron lévő mmorpg-hez nem kell 300k gép. Egy mezei laptopon elmegy. xDD
2022. nov. 17. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ne viccelj, a WoW-ot olyan gépen toltam ami egy mai weboldaltól megfekszik.
2022. nov. 17. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:

wow ra tökmindegy min játszol. a textúra részletességnél az alacsony és az ultra között semmi külömbség.Csak akkor látod ha ráközelítsz a dolgokra de sosem fogsz úgy játszani. Na meg a grafikája alapból csúnya, már 2004 ben is csúnyának számított.

ugyan ilyen baromságokkal etették az embereket a wc 3 reforgeddel is. Az is hogy 4ks felbontás egy stratégiai játékhoz mi a lófitynek.

2022. nov. 18. 00:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom Ti melyik Wow-ról beszéltek, de kétlem, hogy egy olyan géppel amit egy mai oldal megfektet, az képes legyen a legalacsonyabb grafikai beállításokkal is futtatni a játékot.

Ha esetleg nem esett volna le: Origin Wow-ról beszélek, nem a Classicról. Az meg számomra érdektelen, hogy mennyire ronda vagy nem, a játékélmény miatt játszanék vele, nem azért hogy gyönyőrködhessek a textúrákban. Ettől függetlenül rengeteg effekt meg minden van benne ahhoz, hogy ne tudjak vele játszani.

4GB ddr4-es ram, egy MX250 2gb-os videókártya és egy i5-8265u-s processzor édeskevés hozzá.

A minimum követelmény:

[link]

2022. nov. 18. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 a minimum követelmény egy úgymutató hogy maximális beallitasokon szakadás mentesen fusson. Az én laptopom 13 éves és közepes beallitasokon megy a játék 80-100fpsel.
2022. nov. 18. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem maximális, hanem minimális beállítások mellett. A kiírt követelmények alatt pedig jelentősen romolhat a játékélmény. Ettől függetlenül adok neki majd egy próbát, de sok esélyt nemlátok rá, hogy futna rendesen.
2022. nov. 18. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Na majd hazaérek leirom neked mit állíts be
2022. nov. 18. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszi!
2022. nov. 18. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!