Szerintetek a Resident Evil 7 vagy a Resident Evil 8 a jobb?
0. 1. 2. 3. V. O1. 02.
Ezek a "RESIDENT EVIL". A többi rész a megerőszakolása a sorozatnak és a címnek, meg a karaktereknek.
#1 Ha a bőnyállal fröcsögő őrjöngésed nem lenne elég, a tény, hogy az abszolút közönségkedvenc 4. részt kihagytad bőven kifejezi mennyire nem bír semmiféle súllyal a véleményed.
Amúgy szerintem a 7.
2.
A 4. TELJESEN eltér a RE világtól, minden téren. És csak azért lett közönségkedvenc, mert a sok kis gyökérnek ez a pörgős vérengzés kellett, a nyomasztó, ijesztő, horror helyett.
#3 De közönségkedvenc lett. Ez számít. Ha szerinted pocsék lett az a játék, amire a legtöbb ember azt mondja, hogy a széria legjobbja, akkor a véleményed nem ér sokat. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, azt mondom, hogy mivel nem egyezik az ízlésed az emberek 90%-ával, ezért ennek a 90%-nak nem igazán számít, mit mondasz.
Nem mellesleg a kérdés a 7. és 8. részről szólt, te mindkettőt leszóltad. Innentől a kérdéshez adott válaszod relevanciája nulla.
"mert a sok kis gyökérnek"
Aki így fejti ki a " véleményét " azt alapból nem nagyon tudom komolyan venni.
A 7 mindenképp,sokkal nyomasztóbb és a kötöttsége miatt olyan kellemesen áttekinthető,a 8 helyszínei sem rosszak,de nekem valahogy ez a farkas emberes jeges havas kastélyos bloodborne feeling nem igazán illik a resi világába,és az egész hangulata nekem olyan rossz értelemben steril és érdektelen volt..
A karatkerek is jobbak voltak a 7-ben,de már maga a főcímdal is feelingesebb és egyedibb volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!