Resident Evil 7: mi a története?
Azt tudom, hogy Ethan keresi a feleségét, a Baker család sztoriját is tudom, meg Evelinet is. Arra lennék kíváncsi, hogy Mia valójában mivel foglalkozott, mit csinált?
Van egy olyan felvétel a játékban, mikor azt mondja hogy Tudja hogy nem várhat Ethantől semmit, mivel hazudott, és azok után, amit tett. Erről tudna nekem valaki mesélni?
Mia Winters a The Connections alkalmazottja volt és az Eveline projectben vett részt, mint "gondozó". Ezt a férje előtt titokban tartotta, azt hazudva neki, hogy dajkaként dolgozik.
A The Connections egy nemzetközi bűnszervezet, ami biofegyverek kifejlesztésével foglalkozik, feketepiaci értékesítés céljából.
Mia 2010-ben kezdett el dolgozni nekik mint kutató és 2011-ben ment feleségül Ethan Winters-hez.
Néhány évvel később Mia feladata volt, hogy kollégájával Alannel együtt elkísérjék Eveline-t (az E-típusú biofegyvert) az Annabelle teherhajón a The Connections egy közép-amerikai létesítményébe.
A hajó hurrikánba került, Eveline destabilizálódott és a legénység ellen fordult. Alant megölte, Mia-t megfertőzte.
Mia ezután küldi el a videóüzenetet Ethannek, amiben kéri, hogy felejtse el és éljen boldogan.
A sérült hajó Louisiana-ban partra sodródik, ahol a Baker család rábukkan, a többit valószínűleg már tudod.
Források:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!