IVIBET sportfogadási oldalról vélemény?
Az ivibet sportfogadási oldalt ismeri esetleg valaki? A véleményekre lennék kíváncsi.
Kb egy hónapja regisztráltam, minden gondtalanul működött a legelején. Pár napja kérelmeztem egy újabb kifizetést, amit elutasítottak. Írtam e-mailt nekik, mi lehet ennek az oka, azt a választ kaptam hogy hitelesítsem a fiókomat, ezt meg is tettem, elküldtem amiket az oldalon kértek (lakcímkártya, személyi igazolvány, igazolás a befizetésről) majd újra kérelmeztem a kifizetést, újra sikertelenül. Írtam egy új e-mailt, amire azt válaszolták minden rendben van, próbáljam meg újra. Megpróbáltam, újra elutasították. A következő e-mailre azt a választ kaptam hogy küldjem el lefotózva a bankkártyám mindkét oldalát, és utána megkapom a pénzem. Én, hülye el is küldtem a cvc kódot és a középső számokat kitakarva. Ezután újra megpróbáltam és semmi nem történt. Jött az újabb e-mail arról hogy küldjek egy képet magamról, a személyi igazolványommal a kezembe. Szerintetek viszontlátom még valaha azt a pénzt? Járt már így valaki?
Na ezért nem kell ilyen oldalakra regisztrálni...
Miért nem lehet simán postán, vagy tippmixpron mixelni?
1: mert ezek hulladék szarok. Miert nem lehet mindig vajaskenyeret enni?
Az ivibet is szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!