Pontosan milyen többletet tartalmaz a Deus Ex: Game of the Year Edition?
Figyelt kérdés
Mert maga a játék az ha jól emlékszem egy Cd-re ráfért.Olyan 500 mb lehet...Megvolt régebben.De most nem találom.Így beszerezném újra.Viszont csak erre a verzióra leltem letölthető formában eddig.Ez meg ahogy látom majdnem 4 giga.Mit tartalmaz ez a Game of the Year Edition verzió még az alapjátékon kívül?#Deus Ex,többlet,játék,verzió
2022. nov. 7. 16:44
11/14 anonim válasza:
"De azért érdekelne,hogy mitől lehet nagyobb egy kinyitott verzió "
Honnan kéne tudnunk, hogy a kedves tolvajok milyen "extrákat" tesznek bele? Őket kérdezd..
12/14 A kérdező kommentje:
10
Ez van megadva minimum gépigénynek a Revisionhoz.:
Processor: Dual-Core 3.0 GHz or better.
Memory: 5 GB RAM.
Graphics: 2 GB DirectX 9-compatible dedicated GPU.
---------------------------------------------------
Laptopom van.A Ram az 4 giga.A processzor ugyan 2 magos de 2,16 GHz.Dedikált videó kártya meg nincs is benne.Ha játszom,akkor ezért csak régebbi játékok jöhetnek szóba.
2022. nov. 8. 16:24
13/14 anonim válasza:
Ki lehet próbálni is ezen a revisiont, nem hiszem, hogy ennyi memóriát fogyasztana. Én kijátszottam, és nem fogyasztott ennyit.
14/14 A kérdező kommentje:
Oké.De azt írja,hogy dedikált videó kártya kell hozzá 2Gb rammal.Na most mivel az nincs ezért ha jól tudom az alap memória használódik a grafikához is.Mert nincs külön memória csak a grafikához.Így a 4gb már mindjárt kevés szerintem.
2022. nov. 8. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!