Pontosan milyen többletet tartalmaz a Deus Ex: Game of the Year Edition?
1
Oké.Ahol láttam ott 3,74 Gb-nak van írva.De azt nem linkelem ide.
Viszont így szerintem rájössz,hogy hol ekkora..
4
Rendben.Köszönöm!
De miért lenne lopott?Vagy mitől nőne meg;bárhonnan is származik?
"De miért lenne lopott?"
Hol vettél belőle digitális vagy lemezes verziót?
6
Írtam,hogy régen megvolt..Ha jól emlékszem valamelyik Pc újsághoz adták a lemezt.Tehát fizettem érte.Ahhoz volt mellékelt játék.De azt nem találom.Most csak keresgetem,hogy honnan tudnám beszerezni újra a programot.És eddig csak ezt a Game of the Year Editiont találtam.
De megnéztem a Steamen is.Az teljesen legális oldal tudtommal.Ott is csak ez van.Meg még egy Revision verzió.Azt ingyenesnek tüntetik fel.Ahhoz meg meg nincs elég erős gépem..
"És eddig csak ezt a Game of the Year Editiont találtam."
Mert csak az van...
"Tehát fizettem érte"
Igen. _Azért_ a példányért. Nincs meg, nincs backup róla? Így jártál. 6 usd gogon, ~6 euró steamen...
"Meg még egy Revision verzió"
NMincs revision "verzió". Mod van (amit mind gogon, mind steamen feltüntettek..)
8
Igazad van az csak egy mód..De mindegy is.Az amúgy is lényegtelen lenne nekem.
Akkor ezek szerint a régebbi verziót már nem lehet beszerezni.
De azért érdekelne,hogy mitől lehet nagyobb egy kinyitott verzió ha az amúgy mondjuk a steamről vagy a gogról származik?Amúgy a hivatalos steam oldalon én nem is látom,hogy mekkora a letöltendő fájl mérete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!