Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Furának számít az ízlésvilágom?

Furának számít az ízlésvilágom?

Figyelt kérdés
Abszolút nem játszom online, na jó swtort igen de csak a sztori meg a szerepjáték kedvéért. Többnyire rpg-ket játszom a szerepjátszás, a döntési lehetőség és persze a buildelés kedvéért. Leginkább a régi crpg-ke szeretem mint a baldurs gate, újabbakból pillars of eternity stb. Úgy érzem nemigen illek be a gaming közösségbe mert az emberek jórésze valorantozik, genshimezik meg nem tudom mi a trendi manapság.
2022. nov. 3. 02:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nos valszeg' kívülállónak számítok mert nem csinálom azt amit a kortársaim nagyrésze.
2022. nov. 5. 00:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy megöl a magány hogy még a munkahely retardjával is képes lennék leülni inni.
2022. nov. 5. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd átmész rajta. Ilyen szempontból nekem is "fura" ízlésem van játékok terén, mert én meg kizárólag a történetükért játszok a játékokkal. Én inkább interaktív filmekként kezelem a játékokat, engem alig érdekel a játékmenet, a sztárok/buildek, gyűjtögetni valók és lootok pedig egyáltalán nem. Ez se mainstream kategóriás felfogás. De ettől függetlenül nem szeretem azt, ha egy játék a szádba nyomja, hogy mit kell csinálni (pl.: az említett Witcher 3). De én azért multizni is szoktam néha haverokkal, pl.: Sea of thieves. CoD és társaik engem sem kötnek le.
2022. nov. 5. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
statok*
2022. nov. 5. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:
inkább aki a lolba meg a fornite-ba pistul bele, annak van ízlésficama
2022. nov. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!