Tippmix csoportba láttam ezt,ezt hogy hogy nyerőnek adta ki mikor a végeredmény teljesen más?
Pedig az illető pontos végeredménybe tette még is jo lett pedig 3 golal ment arrébb
Helló!
Bennem felmerülnek kérdések a szelvénnyel kapcsolatban.
Először is, lehet hogy photoshop-olt szelvény van a képen. Vannak akik szeretnek ilyennel felvágni,stb
Ha nem akkor valószínűleg valami rendszerhiba lehetett és baromi nagy mákja volt.
De elmondom hogy mi az ami gyanús szerintem (bár lehet csak én látom rosszul)
Ugye Lengyel 1.osztályú mérkőzésről van szó. A meccs 17:30kor kezdődött 10.29-én.
Bár a feladás dátumánál a perc utolsó számjegye nem látszik, de a látható adatokból kiindulva a meccs első perceiben lett feladva a szelvény.
A kifizetési dátum rajta 2022.10.31. 13:21perc. Szóval közel 2 nap telt el a fogadás óta.
A fogadók többsége valószínűleg otthon követi a megfogadott mérkőzéseit (hacsak nem épp ráér ott ücsörögni a lottózóban és ott nézi - de mivel majdnem 2 nap múlva lett kiváltva a szelvény így gondolom nem helyben figyelte az eseményeket, mert akkor a meccs végén váltotta volna ki aznap ott helyben). Szóval ha jön a tipp, akkor a szelvényeken vagy jelölve, vagy fejben tartva az eredményeket figyeli hogy melyik szelvénye nyerő. Akár csak 1 szelvénye van valakinek, akár mondjuk 10db. És ha van olyan ami bukó, azt eleve nem viszem vissza a lottózóba megnézetni, hiszen tudom hogy bukó.
Mert szerintem az nem létezik hogy tegyük fel csak feladta a szelvényt, majd 2napig megfeledkezett róla és akkor elment megnézetni.
Mert ha élőben rakok egy szelvényt akkor azt azért nem felejtem el 2 napra, és látszik hogy figyelte a meccset, mert mellé van téve az eredmenyek.hu-ról a meccs adatlapja.
Mert ha tegyük fel el is felejti, beviszi leellenőriztetni, gép nyertesnek jelzi,kifizetik ennyi...utána nem foglalkozom vele.
Ha meg előtte ellenőrzőm magam hogy mi lett az eredmény, és látom hogy bukó a fogadásom akkor nem viszem be a lottózóba megnézetni.
Kicsit hosszú lett, remélem ki tudod bogarászni, hogy mit akartam mondani, hogy mi a kétséges ebben számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!