Forza Horizon 4. részében megvannak a "csűrleletek",viszont van egy bajom vele,nekem nem nyílik ki a garázs(nem is ad értesítést,ha készen vannak a régi járművek),lehet,hogy rosszul van nálam beállítva valami a játékban?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszát! :)2022. okt. 26. 21:07
11/13 anonim válasza:
"Köszi utolsó,igen,néztem az árakat,az én gépemben nincs CD meghajtó...
Meg én nem fizetek a játékért,nem baj az,"hogy nem eredeti a játék",lényeg az,hogy "fut" mind a 2 része"
Enyémben sincs, és? A Steam mióta CD-s? Amúgy ez elég szánalmas hozzáállás. De akkor átmegyek hozzád és elviszem a géped, mert én meg nem fogok fizetni egy gépért.
12/13 A kérdező kommentje:
10. Azért ezzel én nem büszkélkednék...(szó sincs itt büszkélkedésről)...
Nem tudom,hogy honnan vetted ezt a "butaságot"...
11.Van Steam-em,képzeld el,szánalmas vagyok?!
Nem jössz te SEHOVA,sőt ha így folytatjátok az "oltogatást",akkor meglátjátok mi lesz..
Nem azért van ez az oldal létrehozva,hogy veszekedjünk,hanem,hogy segítsünk egymásnak.
Remélem megértettétek..Csak segítséget kértem,ennyi...
2022. okt. 28. 23:03
13/13 anonim válasza:
Akkor a miheztartás végett: Az oldalon tört játékokról, szoftverekről tilos beszélni, szóval szívesen, hogy nem jelentettem a kommented, amiben kijelented, hogy hát te aztán nem fogsz érte fizetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!