Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy Magyarországon játszódó...

Egy Magyarországon játszódó Assasin's Creed-et támogatnátok?

Figyelt kérdés

És ha igen milyen eseményhez tennétek?

Az a baj hogy az új AC részek a régi helyszínekre mennek majd inkább vissza pedig kelet Európa felé is lehetne nyitni nekünk is van bőven olyan történelmünk ahova bele lehetne magyarázni a templomosok jelenlétét.

2022. okt. 20. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen támogatnám (pl. egy második vh-s AC-t, ami Budapesten játszódik), csak az a baj, hogy a világ többi részén nem nagyon lenne vonzó a téma, hiszen magunkon kívül más nemzet nem nagyon ismeri a történelmünket. Emiatt valószínűleg a kasszáknál sem teljesítene jól a játék.
2022. okt. 20. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
1# mondjuk sokan a vikingeket is csak azért ismerik annyira mert látták a vikingek sorozatot de amúgy fogalmuk sincs róla hogy mikor és hol éltek
2022. okt. 20. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát nem sok értelme lenne. Esetleg ha még Atilla(a Hun) lenne terítéken akkor még lenne értelme, csak az már nem éppen AC témájú lenne. Mi lovas nemzet voltunk hajdanán.

Ami a vikingeket illeti, nem csak a vikingek sorozat miatt ismerik az emberek. Én most hallok először erről a sorozatról. xD

De sok északi mitológiás film/rajfilm/játék van. Csak hogy 1 ismertet mondjak: Bosszúállok-ba ott van Thor és a többi Asgardi szereplő. Már itt képbe kerültek az északiak. Meg azért a vikingek híres félelmet nem ismerő hódítók voltak. Nem véletlen hogy szinte mindenki ismeri őket innen-onnan.

2022. okt. 20. 17:04
 4/9 A kérdező kommentje:

3# hát csak a mesékben filmekben nagyon nem úgy ábrázolják őket mint a valóságba az AC áll eddig a legközelebb a valósághoz .

Amúgy ha nem ismerted addig azt a sorozatot ajánlom csak így pluszba mert szerintem rohadt jó.

És gondolom játszottál a valhallával mert van pár szereplő a sorozatba amit a játék átvett

2022. okt. 20. 17:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 48 azért elég híres az amcsik az egy dolog hogy nem ismerik mert ők Európát angilával azonosítják azt se tudják hogy másik kontinensen van . És mivel az ubi az francia játékfejleszető cég így ők végképp ismerik tekintve hogy a francia és magyar történelem közvetve és közvetlenül is párszor össze fonódott.
2022. okt. 20. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:

"hát csak a mesékben filmekben nagyon nem úgy ábrázolják őket mint a valóságba az AC áll eddig a legközelebb a valósághoz ."

Igaz, DE nem is azt állítottam. Az ismeretség volt a kérdés és a lényeg hogy nem csak a vikingek sorozat terjeszti a vikingeket. Már évtizedek óta különböző formában jelen vannak.

Ami a sorozatot illeti, lehet belenézek akkor és meglátom mennyire fog meg engem. Mondjuk alapvetően mindig is kedveltem az északi mitológiát szóval elég jó esélyekkel indul.

Az 1 dolog hogy összefonodótt a Franciákkal, csak az a baj hogy elsődlegesen a fejlesztő és a kiadó is a profitra megy. Nyilván 1 ismertebb nép/mitosz többet fog hozni a konyhára mint 1 kevésbé ismert. Manapság egyre több Germán(viking/északi), Görög és Japán/Kinai témájú játék készül. Mivel ezek a nemzetek ha nem is feltétlen a történelmükről/mitológiájukról de híresek.

Ráadásul mi kis területű nemzet vagyunk, régen voltunk valakik de elég jól megtépázták az országhatárokat.

2022. okt. 20. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:

6# ez igaz de a monarchiáról sokan hallottak szóval el lehetne úgy adni vagy akkor már a birodalom belüli forradalmakat végig járhatnának a csehtől kezdve a Bécsi forradalomtól egészen a magyar szabadságharcig (ami a népek tavaszának legnagyobb forradalma volt) szóval ha nem is feltétlen a magyar szállra fókuszálunk még a birodalomban játszódó forradalmi hullámok megfognák az embereket szerintem.

A sorozathoz meg annyit hogy ne lepődj meg ha kB annyira véres mint az AC valhalla mert hát azért viking témáról beszélünk

2022. okt. 20. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek, mint "mellékszálat" minden gond nélkül el tudnám képzelni 1 AC játékban a magyar népet. De mint fő történetileg sajnos kizártnak tartom. Igaz volt pár játék ami bevette a magyarokat de azok főleg stratégiai játékok voltak. Egy volt ami jobban foglalkozott velünk: Total War: Atilla. De hogy őszínték legyünk ott sem a éppen a mi népünk hozta meg a sikert. Meg annak ellenére hogy ott ugye Atilla a Hun a fő rész NINCS magyar felírat sem a játékban(fejlesztők által). Szóval sajnos mi nem igazán illünk bele az AC franchize-ba, pedig nem bánnám én sem. Csak ugye ahogy az 1. válaszoló jól leírta: Magyarokat a kutya sem ismeri/érdekli a mai világban.

Ami a sorozatot illeti az nem baj, sőt... Nyilván nem arra számítok a vikingektől hogy kézen fogva virágot szednek a réten. :D

2022. okt. 20. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:
8# hát igen sajnos nem sok közünk van a játékiparhoz. Amúgy ha jól tudom az AC-n belül az egyik részbe említettek egy János Tóthegedős nevű asszaszint aki a játék szerint ő ölte meg szulejmánt szóval az AC lore-ba mindenképpen benne vagyunk és úgy látszik elég nagy jelentőséggel.
2022. okt. 20. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!