Egy Magyarországon játszódó Assasin's Creed-et támogatnátok?
És ha igen milyen eseményhez tennétek?
Az a baj hogy az új AC részek a régi helyszínekre mennek majd inkább vissza pedig kelet Európa felé is lehetne nyitni nekünk is van bőven olyan történelmünk ahova bele lehetne magyarázni a templomosok jelenlétét.
Hát nem sok értelme lenne. Esetleg ha még Atilla(a Hun) lenne terítéken akkor még lenne értelme, csak az már nem éppen AC témájú lenne. Mi lovas nemzet voltunk hajdanán.
Ami a vikingeket illeti, nem csak a vikingek sorozat miatt ismerik az emberek. Én most hallok először erről a sorozatról. xD
De sok északi mitológiás film/rajfilm/játék van. Csak hogy 1 ismertet mondjak: Bosszúállok-ba ott van Thor és a többi Asgardi szereplő. Már itt képbe kerültek az északiak. Meg azért a vikingek híres félelmet nem ismerő hódítók voltak. Nem véletlen hogy szinte mindenki ismeri őket innen-onnan.
3# hát csak a mesékben filmekben nagyon nem úgy ábrázolják őket mint a valóságba az AC áll eddig a legközelebb a valósághoz .
Amúgy ha nem ismerted addig azt a sorozatot ajánlom csak így pluszba mert szerintem rohadt jó.
És gondolom játszottál a valhallával mert van pár szereplő a sorozatba amit a játék átvett
"hát csak a mesékben filmekben nagyon nem úgy ábrázolják őket mint a valóságba az AC áll eddig a legközelebb a valósághoz ."
Igaz, DE nem is azt állítottam. Az ismeretség volt a kérdés és a lényeg hogy nem csak a vikingek sorozat terjeszti a vikingeket. Már évtizedek óta különböző formában jelen vannak.
Ami a sorozatot illeti, lehet belenézek akkor és meglátom mennyire fog meg engem. Mondjuk alapvetően mindig is kedveltem az északi mitológiát szóval elég jó esélyekkel indul.
Az 1 dolog hogy összefonodótt a Franciákkal, csak az a baj hogy elsődlegesen a fejlesztő és a kiadó is a profitra megy. Nyilván 1 ismertebb nép/mitosz többet fog hozni a konyhára mint 1 kevésbé ismert. Manapság egyre több Germán(viking/északi), Görög és Japán/Kinai témájú játék készül. Mivel ezek a nemzetek ha nem is feltétlen a történelmükről/mitológiájukról de híresek.
Ráadásul mi kis területű nemzet vagyunk, régen voltunk valakik de elég jól megtépázták az országhatárokat.
6# ez igaz de a monarchiáról sokan hallottak szóval el lehetne úgy adni vagy akkor már a birodalom belüli forradalmakat végig járhatnának a csehtől kezdve a Bécsi forradalomtól egészen a magyar szabadságharcig (ami a népek tavaszának legnagyobb forradalma volt) szóval ha nem is feltétlen a magyar szállra fókuszálunk még a birodalomban játszódó forradalmi hullámok megfognák az embereket szerintem.
A sorozathoz meg annyit hogy ne lepődj meg ha kB annyira véres mint az AC valhalla mert hát azért viking témáról beszélünk
Egyetértek, mint "mellékszálat" minden gond nélkül el tudnám képzelni 1 AC játékban a magyar népet. De mint fő történetileg sajnos kizártnak tartom. Igaz volt pár játék ami bevette a magyarokat de azok főleg stratégiai játékok voltak. Egy volt ami jobban foglalkozott velünk: Total War: Atilla. De hogy őszínték legyünk ott sem a éppen a mi népünk hozta meg a sikert. Meg annak ellenére hogy ott ugye Atilla a Hun a fő rész NINCS magyar felírat sem a játékban(fejlesztők által). Szóval sajnos mi nem igazán illünk bele az AC franchize-ba, pedig nem bánnám én sem. Csak ugye ahogy az 1. válaszoló jól leírta: Magyarokat a kutya sem ismeri/érdekli a mai világban.
Ami a sorozatot illeti az nem baj, sőt... Nyilván nem arra számítok a vikingektől hogy kézen fogva virágot szednek a réten. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!