Miért szaggat az Assasin's Creed: Black Flag a gépemen?
Tegnap nosztalgiából feltelepítettem, de játszhatatlanul szaggat. Mindent levettem minimumra, szinte már kockaparádé volt a játék, de így is szaggat.
A gépnek jónak kell lennie, talán a videokártya sántít kicsit, de régebbi kártyával is sokkal szebben ment a játék (i7, 8 Gb ram, Geforce 210). Mi lehet az oka?
1. milyen op rendszer?
2. milyen i7? jelenleg van 12 generáció, generációnként kb 4-5 fajta csak i7-ből, sikerült kb 50 lehetséges fajtára leszűkíteni.
3. mi volt a régebbi kártya típusa? A geforce 210 egy nagyon régi kártya, támogatása nincs is rendesen win8-ra vagy afölött, ez mindenképp okozhatja.
A játékhoz a minimum videokártya (teljesítményben) egy gtx 260:
Video card Nvidia Geforce GTX 260
A GTX 260 kb tízszer (10x) jobb teljesítményben, mint a gt 210, szóval nem csoda ha élvezhetetlenül fut, hiába újabb gyártmány a 210.
Ha a régebbi kártyával sokkal szebben ment, keresd elő azt (feltéve, hogy megvan), mer jó eséllyel hiába volt régebbi, jobb teljesítményre volt képes, mint a mostani gt 210-ed.
Eredeti játék.
1-es: a probléma csak ezzel a játékkal van, GTA 5 pl. simán fut rajta
#5 Ha már szép nem vagy h.lye ne legyél... -.-" 1gb-os vga az ajánlott igénye neki. Steam-en ott van feketén fehéren hogy 1gb kell neki... Nem tudom honnan szívtad hogy 4gb kell neki. xD
Abban az 1 dologban viszont igazad van hogy a geforce 210 1 nagyon antik kártya. Hiába 1gb csak gddr3-as és 64 bites csak... Egyáltalán nem játékra lett tervezve, szóval nagyon kéne már 1 kártya csere. DE továbbra sem kell neki 4gb. 1gb is elég neki csak minimum gddr5 legyen és minimum 128 bites.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!