Szerintetek mennyi a lehetőség arra hogy én szerzem vissza a saját profilom?
A sztori lényege, 4 éve eladtam a ps4-em egy csávónak, és véletlenül Bejelentkezve maradtam a fiókomon, tudni kell hogy akkor már elég sok játék volt a tulajdonomban, és ő ezt nem volt rest kihasználni, és nem is szólt hogy hé B+ Bejelentkezve maradtál de nyugi kiéptem tudom hogy ez nem járt a ps4-hez.
Teltek az évek és nekem új email címem lett el is felejtettem a régit, mostanáig mivel vettem egy ps 5 öt és be akartam lépni a profilomra ami sehogy se ment, jelszó megváltoztatás volt stb... Felhivtam a Sony ügyfélszolgálatot gyorsan vissza is kaptam a profilt, de a mai napon felfüggesztették az egész profilt mert a másik csávó aki ellopta a profilomat is be telefonált, azt mondva hogy az az övé... 2 ev után látszik tranzakció a ps 4 vétele után, nagyobb játékokat is vedd de addig az enyémeket használta ki....
A kérdésem az lenne hogy mennyi az esély arra hogy ő kapja meg a profilom holott ő volt az aki ellopta évekkel ezelőtt??? Nagyon nem örülnék neki mert sok pénz lett a profioba fektetve és ha csak úgy el vennék... Azért mert négy évig valaki kihasználta azt hogy nem vettem észre hogy meglopott.
Mennyi esélyem van nekem vissza szerezni szerintetek? Előre is köszönöm a választ!!!!
Ui:azt mondták a telefonban hogy kivizsgálják az ügyet hogy ki mond igazat, de azért eléggé tartok nehogy elveszitsem ami az enyém.
ah ezek szerint felhivtad az ügyfélszolgálatot
bannolni fogják a profilt mert eladtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!