Van e olyan lehetőség hogy megtudd ki nézi a profilodat a facebookon?
Nem, nincs.
Egyes oldalakon (pl Linkedin) van ilyen, de Facebookon biztos nincs.
Felmész a profilodra, jobb egérgomb, oldal forrásának megtekintése.
Benyomod, hogy control F
Írd be a keresőkockába amit kiad a control f hogy initialchatfriendlist és kiad számokat amik azzal kezdődnek, hogy 10000
Na most, szépen ezt a számsorozatot kimásolod
aztán beírod oda ahova a linket írod be amikor megnyitsz egy honalpot hogy www.facebook.com/10000xxxxxx (a sok x helyére a maradék számokat a számsorozatból)
És akkor behozza annak a profilját, aki járt a faladon.
#5: ha rákeresel a chaten lévő emberek listájára, nyilvánvalóan fel fogja sorolni azokat a forrásban is, akiket a chaten látsz.
Csakhogy ez a lista nem a látogatókról szól, és nem rejtik bele neked az oldal forrásába. 2021-ben pedig az egész nem is létezik már, mert ez a kifejezés nincs benne többet az oldal forrásában.
Régen sem működött, mert a chatlista tagjai voltak ott felsorolva. Az oldal adatvédelmi okokból nem jelzi ki a látogatókat sem direkt, sem indirekt módon. Ha pedig nem gyűjt ilyen információt, azt nem fogja neked csak azért is berakni a forráskódba, mert semmi értelme.
Nincs ilyen, nem volt és nem is lesz.
Én azt tudom még, hogy ha sokat nézegeted egy ismeretlen ember profilját, akkor megjelensz a kiket ismerhetek résznél az ő oldalán.
Nekem is vannak olyan emberek akikkel 0 közös ismerősünk van. Szoktam kommentelgetni egyes oldalak bejegyzéseihez vagy múltkor sok csoportba léptem be és tettem közzé valamit, valószínűleg így találtak rám ezek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!