Wattpad-on van valamilyen lehetőség a történetek népszerűsítésére?
Maga a wattpaden nincs erre lehetőség. Mindenkénel az utolsó keresés, gyakrabban nézett kategoria alapján bukkanak fel véletlenszerűen a könyvek.
Természetesen vannak alternatívák is, mint például a Facebookos csoportok vagy a Tiktok.
*előző vagyok
Szokták még azt csinálni, hogy itt gyakorin kérnek véleményt. Habár ez nem hirdetés, de volt, hogy én is elkezdtem olvasni egy ilyen könyvet.
Sajnos most türelmesnek lenni, kicsit nehéz! Rengeteg ötletem van, csak nagyon nehezen írom le őket. Még amikor régebben egy füzetben vezettem, könnyebben ment, mint ahogy mostanában csinálom a gép előtt! Engem az sem érdekel, ha azt kapnám visszajelzésnek, hogy rossz a megfogalmazásom, ha kapnék olyan visszajelzést, hogy legalább az alap történet jó lenne, vagyis természetesen érdekel minden kritika! Úgyis át fogom írni az összes történetemet, mert egyenlőre túl rövidnek tartom őket. De adna egy kis reményt, ha lennének visszajelzések :)
HA negatív visszajelzést kapnék akkor azért írnék, hogy jobb legyek, ha pozítí akkor meg azért, hogy még jobb legyek :)
Nekem is jöhet link. :)
Az olvasottság növelésére ajánlom, hogy "építs ki" wattpadon egy ismerősi kört. Kommentálj, csillagozz hasonló témájú, zsánerű írásokat, és akkor ők is (ha még aktívak) megnézik a tiédet, esetleg véleményt mondanak. Ez a kisebb fandomokban működik a legjobban, de bárhol eredményre vezethet.
(A komment persze ne abból álljon, hogy "nézz rá az írásomra". Arról mondj véleményt, amit ő írt, aztán ha szimpatikus vagy neki, akkor magától fog menni a profilodra).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!