Mennyi pénzébe kerülhetett ennek a srácnak mindent kimaxolnia a hero wars játékban ?
Rákerestem neked neten lv 80 körül már 1800-2000 órát kell beletolnod, hogy lépjél egy szintet, magasabb szintre nem találtam infót 130-as lv olyan 80-150 000 óra lehetett, de most megint kijött vagy 20 új karakter, új skinek, skillek stb. = ez a 0Ft-os opció!
Pénzt betolva 1 hét alatt kimaxolhatod napi 20 órával tolva, ha mindent megveszel, ez karinként kb. 2000euro, de sietned kell, mert megint kinyomtak 1 tucat új karit. Most ha jól számoltam a képeket 7 kaszt 12-12 karakterrel + mindhez vannak 2-3 különböző skin, db ára meg 5000-7000Ft között van.
Ez durván 500e euró minden fejlesztéssel, meg persze hozzájönnek a titánok is 400-500e euró = durván 1 lottó 5-öst ráköltesz sikerülni fog, jah nem most lement a főnyeremény, így csak az egyiket tudnád kimaxolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!