Petunia Evans melyik házba kerülhetett volna?
Mardekárba nem mehet egy mugliivadék, csak arany és félvérűek ők is kevés számban vannak, a Mardekár ház egyik kikötése volt hogy tiszta vérűek mehetnek.
Nem sok mindent tudunk Petuniáról az biztos, hogy irigy volt, tisztaság mániás, és undok. Nem hiszem hogy nagy észkombájn lenne, ilyen semmilyen szóval lehet hogy Hugrabug, bár nem biztos mert a Hugrabugosok tisztalelkű, kedves emberek, de mondjuk ha ő is boszorkány lett volna akkor lehet hogy nem is lett volna ilyen természete.
Szóval a válaszom az hogy nem tudom :D :D
Elsőre nekem is a Mardekár ugrott be - igaz, nekem eszembe sem jutott a sárvérű probléma. De ha jobban belegondolok, Petunia talán csak az események hatására vált olyan undokká és megkeseredetté. Bár előtte sem volt bátor, igazságos, kedves meg pláne nem; pl amikor Pitonnal találkoztak a játszótéren(?) mindössze a családja miatt elítélte a fiút. Felsőbbrendűnek tartotta magát, és szerintem büszke is volt arra, hogy ő kicsoda. A jelleme alapján leginkább a Mardekárban tudnám elképzelni, a Hugrabugot és a Griffendélt pedig alapból kizárnám.Az nem derült ki a könyvekből, hogy okos volt e vagy sem, de szerintem intelligensnek semmiképpen sem lehetett nevezni a viselkedése alapján.
Igaz, Zacharias Smith is hugrabugos volt, pedig ő is kicsit fenn hordta az orrát.
Neki külön házat alapítottak volna:D
Amúgy ha jól emlékszem,akkor elvétve szó volt az egyik könyvben arról, hogy azért volt olyan amilyen mert féltékeny volt Lilyre.
Ha boszorka lett volna, talán kevésbé tűnne megkeseredettnek. Kevesebb rossz tulajdonsága ütközne ki, mert a féltékenység nem kaphatna akkora szerepet. De a Roxfortban is ugyanúgy féltékenykedhet. Lily tanulmányi eredményeire, vagy bármire, amit ő esetleg nem kap meg. Viszont talán ''normálisabb'' lehetne ha nem lett volna megfosztva attól a világtól.. akkor szerintem hollóhát.
A hugrabugosok ''nyájasak'' :DD ez biztos nem.
A mardekárnál ott a vér dolog.. bár Petuniában van egy jó adag ravaszság is. Talán bevették volna.
A griffendélhez nem tűnik számomra elég határozottnak. Vagy épp bátornak.
Szóóval :D szerintem ''ha így lett volna'' akkor hollóhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!