Nessaj elég jól csinálja, amit csinál, nem?
Nézd, ha már Nessaj, ő legalább még a kevés normálisan gondolkozó közé tartozik.
Egy példán keresztül, most készített reakció videót a Leet Hungary egyik videójáról. A Leetes megmondóember kiosztotta a gaming streamerekkel kapcsolatban elégedetlenkedőket, hogy csak irigy lúzerek (de akkor más videósokra ugyanazok miért nem irigyek?), a videó végén már kihalástól félőknek nevezi őket (ha az előző nem jött volna be, bepróbálkozott a darvinizmussal is a csávó).
Nessaj pedig nagyjából ráérzett, hogy az embereknek az a bajuk, függetlenül a helyzetüktől (egy kő gazdag, kihalástól nem félő is elégedetlenkedhet), hogy nem értik meg a másik indíttatásait (itt most azt, hogy valaki miért csak nézi, amit csinálhatna is), vagy olyan tartalmakat tol az arcukba a Youtube és a Twitch, amiket ők nem szeretnek, de az algoritmus akkor is erőlteti, vagy az őket irritáló videósok ömlengő rajongóiba botlanak lépten nyomon.
Utálom a vattacukrot és ha valaki a város fáit vattacukorra cserélné, akkor én is kiáltanék, hogy valaki hozzon egy lángszórót teletankolva, akkor is, ha a vattacukorfáknak sokan csápolnának örömükben.
Valahol nekem is az a véleményem, hogy egy sok feliratkozós videósnak már illene csak a szponzorokból megélnie (és nem a nála többnyire szegényebb nézők zsebéből, ez etikai kérdés). A nagy követőszám manapság pénzt ér. Sok emberhez lehet eljuttatni a reklámokat.
Azt nem tudom, hogy Nessajnál éppen mi az arány, mennyi az adományoké és mennyi a szponzoráció, ezért véleményt nem is mondok róla ezzel kapcsolatban.
Ránéztem,de nem értem,hogy hogy lehet erre igény.
De ha megnézik,én azt mondom csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!