Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nessaj elég jól csinálja,...

Nessaj elég jól csinálja, amit csinál, nem?

Figyelt kérdés
Lassan heti 15 órát se stream-el, mégis többszörösét keresi mint egy átlag dolgozó, aki 40 órát lenyom. Mondjuk nekem tetszik, hogy a sok birkát kihasználja, akik akkor is lapátolnák neki a pénzt, ha kis túlzással semmit se csinálna. Kíváncsi leszek meddig tudja tovább vinni lefelé az óraszámot. Nekem az a tippem, hogy ha heti 2x 3 órát meg 1-szer 2 órát összehoz, akkor a pénzelők 90%-át meg tudja tartani, ami egész jó üzletnek hangzik.
2022. okt. 14. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Kereslet, kínálat. Ha nem szolgálna ki jól bizonyos igényeket, akkor nem lenne olyan sikeres, tehát igen, jól csinálja azt amit csinál. Egyébként egy kicsit sem irigylem tőle a dolgot. Semmivel sem érzem kevesebbnek az ő munkáját, mint pl egy gyári munkásét vagy egy irodai dolgozóét. Ő szorakoztat, és ennyi.
2022. okt. 14. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Te is csinálnád a helyében, mindenki abból él jól amiből tud, lehetőleg minél kevesebb munkával.
2022. okt. 14. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Én mindig csodáltam azokat az embereket, akik legálisan húzzák le az idiótákat sok pénzzel.
2022. okt. 14. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Mint a politikusok :D
2022. okt. 14. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az is vicc kategória hogy a streamereknek mindenki nevét rituálisan fel kell olvasni egyesével aki donate-el csak mert elvárják tőlük, nincs semmi értelme csak kizökkent az élményből meg unalmas is. Ha jöm valami üzenet az más de az hogy csk a nickneveket olvassák fel 10 percig semmi szórakoztató nincs benne.
2022. okt. 15. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nessajjal az a baj,hogy amit keres kábítószerre költi.
2022. nov. 2. 03:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha már Nessaj, ő legalább még a kevés normálisan gondolkozó közé tartozik.

Egy példán keresztül, most készített reakció videót a Leet Hungary egyik videójáról. A Leetes megmondóember kiosztotta a gaming streamerekkel kapcsolatban elégedetlenkedőket, hogy csak irigy lúzerek (de akkor más videósokra ugyanazok miért nem irigyek?), a videó végén már kihalástól félőknek nevezi őket (ha az előző nem jött volna be, bepróbálkozott a darvinizmussal is a csávó).

Nessaj pedig nagyjából ráérzett, hogy az embereknek az a bajuk, függetlenül a helyzetüktől (egy kő gazdag, kihalástól nem félő is elégedetlenkedhet), hogy nem értik meg a másik indíttatásait (itt most azt, hogy valaki miért csak nézi, amit csinálhatna is), vagy olyan tartalmakat tol az arcukba a Youtube és a Twitch, amiket ők nem szeretnek, de az algoritmus akkor is erőlteti, vagy az őket irritáló videósok ömlengő rajongóiba botlanak lépten nyomon.

Utálom a vattacukrot és ha valaki a város fáit vattacukorra cserélné, akkor én is kiáltanék, hogy valaki hozzon egy lángszórót teletankolva, akkor is, ha a vattacukorfáknak sokan csápolnának örömükben.

Valahol nekem is az a véleményem, hogy egy sok feliratkozós videósnak már illene csak a szponzorokból megélnie (és nem a nála többnyire szegényebb nézők zsebéből, ez etikai kérdés). A nagy követőszám manapság pénzt ér. Sok emberhez lehet eljuttatni a reklámokat.

Azt nem tudom, hogy Nessajnál éppen mi az arány, mennyi az adományoké és mennyi a szponzoráció, ezért véleményt nem is mondok róla ezzel kapcsolatban.

2022. nov. 21. 21:24
 8/8 anonim válasza:
92%

Ránéztem,de nem értem,hogy hogy lehet erre igény.

De ha megnézik,én azt mondom csinálja.

2023. jan. 5. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!