Euro Truck Simulator 2: Nem engedi letenni a pótkocsit, hiába van hozzárendelve billentyű. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megadtam másodlagosat is, próbáltam megváltoztatni más betűre is, de egyik se használ. Kiírja, hogy nyomjam meg a következő billentyűt, de betűt meg nem ír ki, mintha nem is lenne beállítva neki semmi... Pedig be van.
Először csak azért volt idegesítő, mert nem kaptam meg a parkolásért járó XP-t, de vannak olyan helyek is, ahol csak 1 fajta parkolás van és az enteres automatikus parkolás se működik. Ilyenkor kénytelen vagyok lemondani a fuvart.
Van erre valami megoldás? Nagyon idegesítő.
2022. aug. 20. 19:16
1/4 anonim válasza:
Csinálj 1 Steam fájlellenőrzést.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem eredeti. 😅
2022. aug. 20. 21:47
3/4 anonim válasza:
Ja, hát akkor így jártál pajtás. Lopott verziónál sokszor vannak hibák. Ez van, ezt kell szeretni. Vagy megveszed vagy játszol így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!