Milyen számítógépes játékokat ajánlotok 8 éves húgomnak?
Ice Age 2 - The Meltdown
Dogz
Bee Movie
Madagascar
SHREK 3
Plants vs Zombies.
Keress rá You Tube-on,élvezni fogja. :P
Clay Agent
Ez egy gyurmafigura katonáról szól, akit egy Fidel Castro-ra hasonlító szakállas diktátor imitátor küld a Gyurmabolygóra (vagy hova =)), mert az űrhajóján biliárdozás közben elveszítette az arany biliárd golyót (kirepült az ablakon, ne kérdezd hogy, fogadd el =)), és a gyurmakatonára hárul a feladat, hogy visszaszerezze =). Tipikus point and click (csak klikkelni kell, nem kell nyelvtudás hozzá típusú kalandjáték). Egy a lényeg: tudni kell, mit mivel, és miből mit kell összerakni, hogy derék harcosunk teljesítse a pályát =). Pl.: valamelyik pályán aknamező van, kell egy fémdetektor, amit egy fáról lelógó órából, fából és egy kő segítségével szerkeszt. Íme:
1. Kővel megdobja az órát-->letörik az üvegből egy szilánk.
2. Kővel megint lehet dobni-->kiesik egy rugó. Óra eltűnik.
3. Az a faág, amin az óra lógott, gyanús-->üvegszilánkkal levágni!
4. Rugót+faágat egyesíted.
5. KÉSZ A FÉMDETEKTOR! xD
Ehhez hasonló feladatok vannak, mellette ártatlan poénok tömkelege, amin jókat lehet mosolyogni =). Másnaposan vittem végig először, 20 évesen (régi újságos cd-n volt, sosem láttam, megnézem mi az elven), hát jól elszórakoztam vele =).
Azt, hogy mit lehet használni, azt jelzi Gyurma Rambo. Ha nem lehet használni, akkor "A-aaaaaa" hangjelzést ad, és még a fejét is csóválja (ami kb 5 perc után idegesítő és a halál f@szára kívánod őt =)), ha valamit lehet használni, akkor odamegy és a zsebébe teszi. Minden tárgyra rá kell kattintani, az a biztos. A feladatok egyszerűek, rá lehet jönni, mi a cél =).
Itt egy link, képek vannak, nézd végig őket. Nekem igen bejött, nagyon beteg játék =). Valamelyik nap fel is teszem, végig tolom megint =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!