Miért nem csatlakozik a hálózathoz az xbox?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 napja nem sikerül csatlakoznom vele a wifire, pedig van wifi. Egy ideig azt írja, hogy connecting... Aztán annyi, hogy nem sikerült csatlakozni.2022. szept. 30. 13:26
1/3 anonim 

válasza:

lépj be a wi-fi beállításba és válaszd ki újra a routert és add be kézileg a jelszót hozzá. Nekem Samsung TV csinálja ezt egyfolytában, havonta egyszer pötyöghetem végig azt a 20 számot jelszóként hogy legyen net csatlakozása, akkor megint jó kb 1 hónapig :)
2/3 anonim 

válasza:

Nem tudom melyik Xbox, de ha Xbox One vagy Series akkor azokban van magyar nyelv és hálózati hibafelderítő. Ha bemész a beállításokba kiírja mi a probléma. Az Xbox 360on is van egy kezdetlegesebb változata ennek, az csak kiírja hogy kb hol lehet a hiba (konzol, router, internet, xbox live szerverek). Az újabb konzoloké jóval részletesebb.
Ha eligazodsz a router menüjében akkor nézz rá a konzolra. Esetleg nincs routeren belüli engedélyhez kötve a netes hozzáférés? A modern routerek már fel szokták ismerni a játékgépeket és aszerint állítják be a dolgokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Xbox One-om van. A wifire minden más készülék csatlakozik. Majd megpróbálom.
2022. okt. 4. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!