Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítség! Életem munkája a...

Segítség! Életem munkája a Stardew Valley mentesem csak ugy eltűnt, nincs ott a kivalaszthatók között! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Már a 3 évnel jártam

Csak úgy eltunt egyik nap

Ebbe meghalok

Ott van a játek faljai között?

Ott van hogy tegyem oda? Miert van ez?

2022. szept. 10. 12:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Apukám beleegyezett hogy majd megveszi

Jelenleg 16 dollár kb 6000 forint körül van

Meg ha steamen van megveve akkor ranglistára is fel lehet kerülni

Tenyleg sok játékidőt öltem bele kb naponta 2-3 jatékbeli napot jatszottam le

2022. szept. 11. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

September 19 - September 26, 2022: Steam Bash Bash

October 3 - October 10, 2022: Steam Next Fest

Ennél a két akciónál szinte biztos, hogy le lesz árazva 8 euróra.

Ha mégsem, akkor a következő Halloween Sale-en ami november elején várható valamikor, biztos akciós lesz.

Btw azért "erőltetem" a Steam-es vásárlást, mert Steam-en minden mentés a felhőbe kerül. Szóval ha kigyullad a PC-d, vagy tönkremegy a meghajtód akkor is tudod onnan folytatni az összes játékodat ahol abbahagytad.

A Steam mindig automatikusan szinkronizál miden játék mentést a felhőből.

2022. szept. 11. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Steames felhő is olyan, mint a magyar népmese, hol volt, hol nem volt XDXD

Mondom ezt fas*a 10MBites falusi nettel tapasztalatból, legutóbb Cyberpunknál volt hogy a felhő mentést akarta rádobni az amúgy 2 nappal és kb 30 szinttel nagyobb helyi mentésre, csak mert szakadozott a net és hát ha megszakad akkor a felhőt kikapcsolja :)

2022. szept. 12. 07:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Engem felhaborít az Eliottos cutscene. Mert ha női karakterünk van akkor bort rendel ha ferfi akkor sört. Ez felhaboritó szerintem. Ezert gondolja azt a tarsadalom hogy undorito ha egy nő sört iszik. Kikerem magamnak. Igenis nő is ihat sört. Akkor legyen már választható.
2022. szept. 20. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!