Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítség! Életem munkája a...

Segítség! Életem munkája a Stardew Valley mentesem csak ugy eltűnt, nincs ott a kivalaszthatók között! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Már a 3 évnel jártam

Csak úgy eltunt egyik nap

Ebbe meghalok

Ott van a játek faljai között?

Ott van hogy tegyem oda? Miert van ez?

2022. szept. 10. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az a legjobb ha megkeresed a mentési fájlodat.

Ehhez nyomd meg a Windows+R kombinációt majd írd be, hogy "%appdata%" (macskaköröm nélkül) és keresd meg a Stardew Valley-t és azon belül a Save fájlt.

Ha ott van a fájl akkor lehet, hogy megkorruptálódott, ha nincsen akkor letörlődött. De nagyon sokat nem tudsz csinálni, ha már egyáltalán be sem tölti.

Ne félj új világot kezdeni és újra csinálni, új dolgokat kipróbálni.

Ha van SMAPI-d, akkor a Stardew Valley Mod mappájábna benne van asave backup mappa, elvileg ott kell lennie.

2022. szept. 10. 16:48
 2/14 A kérdező kommentje:

De már soha többé nem tudom visszacsinálni? Első év végén jártam és már anciaent seedem volt meg prismatic shardom 50 dolog a muzeumban meg 5 szívem Sebastiannal

Egyébként a fájl ott van abban a mappában ahogy mondtad azon a helyen

Már egyszer volt ilyen hogy eltűnt de nem gondoltam volnq hogy ez ujra megtörtenik

Pedig semmien modot nem hasznalok ami zavarhatná a játékot

Eletem munkaja odalett :(

2022. szept. 10. 20:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg újra berakni a mappába a fájlt (ctrl+ és ctrl+v) hogy kettő példány legyen belőle, hátha akkor felismeri
2022. szept. 11. 06:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Úgy csináljam hogy fájlok felülírása vagy fájlok kihagyasa? Azt írja ki higy a célmappában már letezik ugyanilyen nevű fájl
2022. szept. 11. 11:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Felülírással kéne, hátha működik, de csak egy gyenge tipp, nem 100 hogy működni fog
2022. szept. 11. 12:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem működött kipróbáltam 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 itt a hétvege jatszahatnek erre ba*akodik
2022. szept. 11. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
előtte másold ki valahova, hogy legyen meg. csak utána irogass felül bármit a játék mappájában. ha elcseszed sosem hozod vissza
2022. szept. 11. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezért kell jogtisztán játszani pl. a Steam-es változattal, és akkor 1000 év múlva is meglesz a mentésed a felhőben, amit bármikor szinkronizálni lehet.
2022. szept. 11. 16:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Apukám nem vette meg mert sokallta a pénzt

De majd karácsonyra vagy valamikor lehet megveszi az eredit :(

2022. szept. 11. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztában legyél vele, a torrentes vagy mókolt játékoknál bármikor előfordulhat ilyen.

Szóval ennek tudatában kell időt tenni bármilyen tört játékba. Egyébként Steam-en elég sűrűn szokták akciózni 8 euróért, annyit simán megér mert van benne content bőven.

2022. szept. 11. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!