Segítség! Életem munkája a Stardew Valley mentesem csak ugy eltűnt, nincs ott a kivalaszthatók között! Mit lehet tenni?
Már a 3 évnel jártam
Csak úgy eltunt egyik nap
Ebbe meghalok
Ott van a játek faljai között?
Ott van hogy tegyem oda? Miert van ez?
Szia!
Szerintem az a legjobb ha megkeresed a mentési fájlodat.
Ehhez nyomd meg a Windows+R kombinációt majd írd be, hogy "%appdata%" (macskaköröm nélkül) és keresd meg a Stardew Valley-t és azon belül a Save fájlt.
Ha ott van a fájl akkor lehet, hogy megkorruptálódott, ha nincsen akkor letörlődött. De nagyon sokat nem tudsz csinálni, ha már egyáltalán be sem tölti.
Ne félj új világot kezdeni és újra csinálni, új dolgokat kipróbálni.
Ha van SMAPI-d, akkor a Stardew Valley Mod mappájábna benne van asave backup mappa, elvileg ott kell lennie.
De már soha többé nem tudom visszacsinálni? Első év végén jártam és már anciaent seedem volt meg prismatic shardom 50 dolog a muzeumban meg 5 szívem Sebastiannal
Egyébként a fájl ott van abban a mappában ahogy mondtad azon a helyen
Már egyszer volt ilyen hogy eltűnt de nem gondoltam volnq hogy ez ujra megtörtenik
Pedig semmien modot nem hasznalok ami zavarhatná a játékot
Eletem munkaja odalett :(
Apukám nem vette meg mert sokallta a pénzt
De majd karácsonyra vagy valamikor lehet megveszi az eredit :(
Csak hogy tisztában legyél vele, a torrentes vagy mókolt játékoknál bármikor előfordulhat ilyen.
Szóval ennek tudatában kell időt tenni bármilyen tört játékba. Egyébként Steam-en elég sűrűn szokták akciózni 8 euróért, annyit simán megér mert van benne content bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!