Miért mondják a "nagyokosok" hogy minden MMORPG jobb a WoW-nál?
Attól hogy elődökkel meg történettel rendelkezik még nem lesz jó.
Ez csak népbutítás, elhitetik veled meg a többi unatkozó kölyökkel hogy húdejó és fizess, vedd meg, játssz éjjelnappal mert nekik az a jó.
Nem mondom hogy a többi mmorpg jobb ebben, mert kb egyforma mind. A lényeg ugyanaz, legfeljebb a történet, karakterek, stb más. És mindenkinek más tetszik, számomra a Wow rémes, alapból nincs olyan karakter amivel bele tudnám élni magam a történetbe, nincs olyan kezdés ami megfogna és úgy érezném érdemes holnap is játszanom. Ez már alapból rossz, szerintem a grafika sem épp szép. Aztán van még egy csomó dolog ami nem tetszik benne, de lehet másoknak épp az tetszik, engem nem zavar.
Rengeteg mmorpgvel játszottam már, de nálam a Wow a lista végén kullog csak... még a Perfect World is jobban tetszik pedig nem egy nagy szám az sem.
Nem mondtam hogy jó a grafikája, csak hogy szép és egyedi. De melyik MMORPG-nek van jó grafikája? Hát én még egy kiemelkedőt sem láttam.
Perfect World meg talán a leggrindelősebb MMORPG.
ez a grafika téma nagyon szánalmas mikor a legnépszerűbb pc-s játékok többsége nem mai darab.
az a bajuk, hogy általában kiábrándultak a wowból valami miatt és muszáj nekik fikázniuk mivel a jelenlegi kedvencük eléggé haldoklik a wow miatt.
De sokan ki se próbálták igazán a wowot és úgy mondanak véleményt róla.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Általában értelmileg retardált emberek vélekednek így.
A normálisak inkább a saját játékukkal foglalkoznak és elismerik a wow sikerét.
Grafika? Granada Espada, Aion, Final Fantasy XI, meg van még pár szépség. De igazatok van, nem ez a lényeg egy játékban, viszont mindenképp előny.
De ha neked a Perfect World grindelős akkor te az életben nem játszottál még vele... vagy legalább is nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!