Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Saints Row 4 FPS Dropp?

Saints Row 4 FPS Dropp?

Figyelt kérdés

Üdv. Ma vettem meg a játékot Steam-en. A century edition-t amibe minden benne van.

Viszont azzal szembesültem hogy amint beérek a menübe pár másodpercenként fps droppol a játék. Gépem megvan hozzá bőven. Régebben a tesztverzió(khmm virágbolti) minden gond nélkül ment gépemen, de az eredeti már akad? Mitől van ez? Javítható vagy kérjem vissza pénzt?

A segítséget előre is köszönöm.

2022. szept. 3. 20:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hát a mentések játéktól is függenek, de azt elvileg kilépés után szinkronizálja, magyarul legrosszabb esetben egyszer el kell indítani online módban hogy utána szinkronizáljon.
2022. szept. 4. 12:55
 22/27 A kérdező kommentje:

Az menni fog. Köszönöm szépen a gyors segítséget.

A co-op módra meg akkor gondolom keresztet vethetek... :S

2022. szept. 4. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Az csak online menne igen.
2022. szept. 4. 13:24
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát kár érte. Akkor marad solo. Vagy van amit direkt csak co-op-ba lehet megcsinálni?
2022. szept. 4. 13:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, mármint hogy van-e benn ilyesmi, nagyon régen játszottam vele utoljára Steam szerint 14 szeptemberében.
2022. szept. 4. 13:46
 26/27 A kérdező kommentje:

Ejha, akkor az tényleg nem ma volt. Na de akkor mindegy is. Megvárom support mit fog írni(ha írnak egyáltalán) ha semmit, vagy nem foglakoznak vele akkor meg jöhet a visszatérítés. Mert offline modba barátaimmal sem tudok chat-elni sajnos.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)

2022. szept. 4. 14:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2022. szept. 4. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!