Saints Row 4 FPS Dropp?
Üdv. Ma vettem meg a játékot Steam-en. A century edition-t amibe minden benne van.
Viszont azzal szembesültem hogy amint beérek a menübe pár másodpercenként fps droppol a játék. Gépem megvan hozzá bőven. Régebben a tesztverzió(khmm virágbolti) minden gond nélkül ment gépemen, de az eredeti már akad? Mitől van ez? Javítható vagy kérjem vissza pénzt?
A segítséget előre is köszönöm.
Nem. Most adminként indítottam és ugyanazt írta hogy nincs hely a storage device-n mikor új játékot indítanék. :(
Valamiért nagyon az az érzésem van hogy ebből visszatérítés lesz és beszerzem ismét a virágbolti verziót. Ott a Steam legalább nem tud bekavarni...
Azért szomorú hogy 1 ilyen jó játéknál ilyen kritikus hibák vannak...
Esetleg még lenne valami ötleted amit megpróbálhatnék, vagy mehetek visszatéríteni?
Na fejlemény. Steam offline modba jól megy, hiba nélkül. xD
Csak ez a játékmenetemet,achievmenteket és mentésemet nem tudom mennyire érintené ha offline/online mód közt váltogatnám Steam-em...
Erről esetleg kérhetnék 1 kis felvilágosítást?
Na az remek. :) Mentéssel mi a helyzet? Ha offline után online leszek akkor is fel tudja rakni felhőbe? Vagy akkor ez felejtős?
Illetve gondolom akkor co-op mod is felejtős nekem, mivel offline azt ugye nem lehet. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!