Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pain vagy Madara? Szerintetek...

Pain vagy Madara? Szerintetek melyik a jobb antagonista?

Figyelt kérdés
Nézzétek hülyének de nekem Pain sokkal jobban bejön. Valamiért...

2022. aug. 28. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem egyértelműen Madara a jobb. Sokkal komplexebb karakter mint Pain.
2022. aug. 28. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Itachi-t senki sem veri!!!!!!
2022. aug. 28. 23:40
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Ő már külön kategória. :D
2022. aug. 29. 07:44
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem inkább Pain a szimpatikusabb.❤️
2022. aug. 29. 12:27
 5/10 everlight ***** válasza:
32%
Madara sokkal erősebb.
2022. aug. 31. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
everlight, nem ez volt a kérdés.
2022. szept. 1. 03:07
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként Pein jobb egy fokkal talán. A kettő ugyanazt akarta amúgy: világbékét. Csak más formában. Pein olyan erős akart lenni, hogy mindenki félje és senki ne merjen háborúzni. Madara meg ugye genjutsuba akarta tenni a világot, oszt' akkó' nem fog háborúzni senki, KeK. Madarának meg lett volna a lehetősége a békére, ha nyugton marad és jó barátjával, Hashiramával összefog. De nem, neki hisztizni kellett, hogy de ő akar lenni a Hokage meg stb. Szóval ja. Pein jobb. Madarára csak azért verik a fanjai, mert erős, mint az állat ugye. De azon kívül, hogy erős, mint karakter, nem nagy szám. Legalábbis engem nem nyűgözött le, sorry.
2022. szept. 1. 03:14
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Madara nem azért hagyta ott Hashiramát mert Hokage akart lenni, hanem mert voltak konfliktusok továbbra is, nem tudtak mindent megoldani. Ez még így magában nem is lett volna nagy baj, csak akkor jött fekete zetsu, és elhitette vele hogy a békét csak a genjutsuval lehet elérni.

Meg amúgy is, melyik a jobb, aki békésen kiirtana mindenkit (Madara terve kb, a genjutsuban mindenkit megevett volna a fa, de legalabb leélik az életüket békében), vagy egy kőkemény diktátor?

2022. szept. 1. 07:22
 9/10 everlight ***** válasza:
3%
7.Nagato kispályás volt Madarához képest gonosztettek terén.Azért Madara genjutsuja gyakorlatilag börtön .Madara egója nem engedte hogy béke legyen.Nem tudta elfogadni hogy az emberek Hashiramában bíznak nem benne.
2022. szept. 1. 23:27
 10/10 NTBS ***** válasza:
Nem tudom.
2022. szept. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!