Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem rég kezdtem el játszani a...

Nem rég kezdtem el játszani a PC-s Pubg-vel. Eddig mobilossal játszottam. Mik a különbségek, illetve egyes dolgok hol vannak / hol kell beállítani a pc-s verzión?

Figyelt kérdés

Pl a legbosszantóbb, hogy nem látom a mapon, hogy honnét lőnek. A fejhallgatómban van virtuális térhangzás, abból nagyon nehezen meg tudom állapítani, hogy honnét lőnek rám, de mire megtalálom, már késő mert megöltek. A mobilos verzión látom a mapon hogy honnét lőnek.

A másik hogy pl a táskából nem tudok úgy kidobni dolgokat, hogy csak bizonyos mennyiséget. Tehát ha pl ki akarok dobni mondjuk 30 lőszert a 100-ból nem tudom hogy hogy kell mert csak az egészet tudom kidobni.

A másik pl a 0-ás gombbal tudok painkillert meg energia italt inni, de nem tudom kiválasztani, hogy melyiket; automatikusan a painkillert használja. A mobilosan igen.

A másik u.a a 8-as gombbal lehet first aid-et meg azt a b betűset, nem jut eszembe a neve. Ott is a first aid-et használja automatikusan. Azt is hogy állítom át, hogy ne automatikus legyen?

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Esetleg van youtube-on összehasonlító videó, hogy mi hol van a pc-s verzióban illetve, illetve egyes funkciók hol vannak?

Olyanokra sem jöttem rá, hogy hogy kell guggolni, vagy fedezék mögött "kibújva" lőni.

2022. aug. 25. 21:00
 1/1 A kérdező kommentje:
Az ajtók sem nyílnak ki automatikusan, a loot sem automatikus..
2022. aug. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!