Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Elder Scrolls V Skyrim...

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition 2022-ben élvezhető még?

Figyelt kérdés

Megvettem most Steam-en akciósan 14 euróért, feltettem rá a magyar feliratot, és 1,5 óra után nem igazán nyerte el a tetszésemet. Sok open world RPG játékkal játszottam már, de ez valahogy nem adja.

Az irányítás, a harcrendszer nagyon bugyuta. A mentés néha működik néha nem. Kilépni csak feladatkezelőből tudok, mert sehol nem találtam a menüben kilépésre lehetőséget.

Szóval összességében elment tőle a kedvem, és pénzkidobásnak érzem az egészet.

Később beindulhat még a sztori? Vagy jobb ha visszakérem a pénzem, mert úgysem fog tetszeni?

#The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
2022. aug. 18. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Kilépni úgy lehet, hogy megnyomod az esc-t és lejjebb görgetsz a menüben. Nekem kifejezetten tetszett annakidején. Emlékszem úgy vittem végig, hogy nem is tudtam, de tényleg. Nem azért mert annyira unalmas volt, hanem folyamatosan pörgettem. Aztán ahogy telet az idő fogytak a küldetések és csak azok voltak amikbe éppen belefutottam. Ez feltűnt és rákerestem, hogy mi a vége, aztán jött a szembesítés: jaahogyezvolt?! Oh.

Szerintem már vannak sokkal jobb játékok nála, amivel ennyi idő után nem igazán versenyképes… a fallout 4 se mai darab, még is szívesebben játszom vele.

2022. aug. 18. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sima Skyrim, amit modolni is tudsz jobb. A maga idejében eltért az átlagtól, talán pont azért volt "jobb". Én is végig játszottam, de én az első 10 órát a halhatatlan szettem kiépítésével töltöttem (alchemy+enchant buggoltatás), azután egész szórakoztató volt :D
2022. aug. 18. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit keresel. A Bethesda nagyobb open world címei, gondolok itt főleg az Elder Scrollsokra és a Falloutokra, leginkább a hatalmas és részletes nyílt világról szólnak, nameg az immerzióról, hogy el tudj veszni benne. Aki ezt keresi jó helyen jár, túlzás nélkül állíthatom hogy több100 órákat simán bele lehet tenni. Ha a story vagy a gameplay miatt játszanád, akkor hamar fel fognak tűnni a hibák és hiányosságok, nem ez az erős oldala.

Amikor új volt, én is eléggé rákattantam, és a legtöbb frakciót végig is játszottam, plusz rengeteg mellékküldetést. Akkoriban még elég jónak számított ez a látvány, és az előző részhez képest sok addiktív újdonságot is tartalmazott, gondolok itt pl a survival mechanikára, craftolásra, ilyenekre. A modding aztán mégmagasabb dimenzióba rakta nekem. Azóta vagy 10X annyi mod kijött, szóval gyakorlatilag bármit építhetsz belőle, ha van rá elég időd és energiád. Viszont volt egy pont ahonnét már nekem sem esett jól visszatérni, egyszerűen úgy éreztem mindent láttam és önismétlő monoton, nincs meg benne annyira az újrajátszási faktor, mivel a legtöbb esetben az eltérő kasztok is túlságosan hasonló utat fognak bejárni.

Ha grafika nem annyira fontos, akkor én a Morrowindre és Fallout New Vegasra szavaznék. Ezeket még nagyon másképp rakták össze, mai napig lekötnek, pedig elég sokat játszottam ezekkel is. Nem véletlen legendás címek.

2022. aug. 18. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
2 órát nem lépted túl még simán visszakérheted az árát.
2022. aug. 18. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!