Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Elder Scrolls V. Skyrim....

Dovahvahdin kérdése:

The Elder Scrolls V. Skyrim. Hol van a nulla?

Figyelt kérdés

Játszom egy ideje a Skyrimmal, laptopon. És, amikor szeretnék beírni egy kódot, ami tartalmaz nullát is akkor egyszerűen nem találom meg. Próbáltam utánna nézni, de semmi. Már végig zongoráztam a billentyűzetem is, de még így sem.

Szerintetek?

#Skyrim #The Elder Scrolls V.
2019. jan. 1. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
A konzol miatt, mert a null eltünteti? Ha nincs a laptopon numpad, akkor próbáld meg a vágólapos módszert. Játékon kívül beírod és kimásolod, majd a játékra váltva beilleszted.
2019. jan. 1. 10:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, és köszi szépen.
2019. jan. 1. 10:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam, de nem működött. Nem írja be a nullát,csak a betűt írja oda. És a laptopomon nincs numerikus billentyűzet.

Valami más módszer van?

2019. jan. 1. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Fura, mert a Falloutokban például működött, és ugyanaz a fejlesztő. Az angol kiosztásban elvileg a nulla a 9-es szám után van (nálunk Ö betű), van amikor azzal is működik néhány komment szerint.
2019. jan. 1. 12:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos ez van. Nem engedi másolni a játékba. Nem tudom mi tévő legyek. Ha meg megnyomon a 9es mögötti billentyűt, akkor meg ismeretlennek titulálja, mert csak egy állított téglalapot ir ki.
2019. jan. 1. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Még egy ötletem maradt: ha billentyűzet-kiosztásoknál megadható a konzol, akkor át kell rakni egy másikra. Bár úgy rémlik, hogy ez fix ezekben a játékokban.
2019. jan. 1. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod a Windowsban megváltoztatni a billentyűkiosztást magyarról angolra, akkor az 'Ö' lesz a '0', vagy rádughatsz egy USB-s billentyűzetet a laptopra.
2019. jan. 1. 13:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezekkel is megpróbálkozom.Valamelyiknek csak be kell válnia..
2019. jan. 1. 15:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Átállítottam a billentyűzetet angolra, így elfogadta a nullát. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2019. jan. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!