Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tyler1 mitől lett híres?...

Tyler1 mitől lett híres? Miért számít ő jó játékosnak?

Figyelt kérdés
Legutóbb láttam ahogy Ashe supportozott, hát borzalmas volt. Berohant 1v4-be meghalni, 10-ből 8 ultit elmisselt, még 3 item után sem volt heal reduction nála, control wardot venni luxus. Szerintem ez az ember annyira buta, hogy hihetetlen. A káromkodáson kívül sokat nem tud felmutatni. A match historyja tele van lose-al, legtöbbször tripla annyi halál mint kill/assist. Még Dravennel is gyakran feedel, pedig állítólag vele a legjobb. És így elért Master-be valahogyan, de hogy? Ha valaki elsőre nézi a streamet, biztos azt gondolná hogy valami silver gameplay. Egyáltalán miért követik 5 millióan? Meg miért van folyamatosan több mint 10.000 nézője? Itt valami nem oké, vagy csak én nem értem miért híres ez az alak.

2022. júl. 28. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Hát én azt sem tudom ki a lócitrom ez a gyerek. xD Szóval igazad van, tényleg nincs valami rendben.
2022. júl. 28. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Biztos ismered azt a Kiss Ádámot aki szintén lolt streamel.

Róla sem mondható el hogy akkora ász lenne, max 2 karaktert erőltet és róla is elmondható minden amit leírtál.

Ezeknél a streamereknél nem feltétlenül a tudás az ami számít. Sok challengeres magyar van, akik nem streamelnek, vagy megpróbálták és nézik őket 10en.

Itt a lényeg hogy el tudják magukat adni, hogy csinálják a műsort. Hogy az arra kíváncsi és kapható embereket szórakoztassa azzal hogy meghal a bokorban és felkiált hogy "A ###A ANYÁD" és a nézők meg nevetnek ezen.

Érteni én sem értem miért lehet ennyiből úgy megélni hogy dolgoznia sem kell, és még jól is keressen. Engem is felháborít amikor a streamer balfasz, de ez nem csak ÁKÁra mondható el. Nagyon sok olyan ember van aki streamelésből él meg és tökre béna hozzá. Játszani tudni nem nagyon kell ehhez. A lényeg az, hogy műsort csináljon, és az a műsor vonzza a nézőket.

Mi meg valszeg nem vagyunk célközönség mivel mi szörnyülködünk ezen. De hát a sikerükön és azon hogy nem kell reggelente 5kor felkelniük hogy 8 órában dolgozzanak és így is magasabb színvonalon élnek mint azok akik dolgoznak mutatja, hogy működik.

Talán a VR-ékat mondanám egyedül annak hogy ők megérdemlik a népszerűséget és a pénzt. Rajtuk látom egyedül hogy ők munkahelyként fogják fel, és úgy is állnak hozzá ehhez az egészhez, és ők bizony minden nap korán is kelnek és hosszú órákat vannak a munkahelyükön emiatt.

Engem csak azok a fent meg általad leírt életformák irritálnak akiknél alig van bármi menetrend, néha fellövik a streamet néha nem, este nyomják 2-3 órát és kész, megélnek ebből úgy ahogy egyikünk sem. Akkor és annyi szabadságuk van amennyit akarnak, élnek mint Marci hevesen, heti 2x-3x felnyomja 2-3 órára és kész, dől a lé.

De talán a probléma azokban az emberekben keresendő, akik finanszírozzák azt, hogy ezt megtehessék. Akik nem látják mi történik, hogy egy vakarék játszik napi 2 órát, és a nehezen megkeresett fizetésükből arra költenek, hogy annak a vakaréknak ott ne kelljen valódi munkát végezniük és megéljenek.

Most ez a kata törvény dolog remélem oda vág egy-egy ilyen streamernek legalább egy picit. De hát addig amíg lesznek akik milliomosoknak utalnak 20-30 dollárokat óránként és oda írják hogy "rezsire" meg a játékban "skinre" addig úgy is biztonságban vannak.

2022. júl. 28. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Állítólag a szakértők szerint ő a világegyetem jungle trackere, 99%-ban tudja, hogy hol az enemy. Mikróban átlagos (vagy az alatti), viszont makróban meg kiemelkedő. Másrészt egészen hihetetlen szerencséje van, ezt ő is elismeri. Én nem néztem sok meccsét, nem tudom, igaz-e mindez.

Mellesleg egy kigyúrt, üvöltöző, káromkodó vadbarom, és az ilyesmire a célközönség (ovisok) mindig vevők.

2022. júl. 28. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
#2: Ja, pont TheVRJani Warzone statjait néztem a minap: 43 győzelem, és 1,81-es KD az nagyon-nagyon kevés (ismerek olyan magyar játékost, aki már 500 win felett van), de a nézők szerint mégis ő a legjobb Warzone játékos evör. Ha el tudja adni magát, akkor miért is ne?
2022. júl. 28. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Tyler1 kiemelkedő játékos tud lenni - ha épp akar. A helyzet, hogy sokszor nem akar, és csak ökörködik. Volt egy időszak, amikor fejébe vette, hogy minden role-ban feljut a csúcsra, és megtette. Volt időszak, amikor alles zusammen a NA egyik legmagasabb rangú játékosa volt. És van amikor lecsúszik, mert tiltel, vagy mert szimplán olyanja van. A lényeg, hogy nem kell komolyan venni, mert ő sem veszi sokszor komolyan a játékot.

Amúgy meg az, hogy mennyire jó fikarcnyit nem számít abban, hogy menniyen nézik. Ez szórakoztatóipar, nem az olimpia.

2022. júl. 28. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Előttem már jól leírták, nem a tudása miatt nézik,hanem azért mert szórakoztató, relatív kevés streamer van aki ilyen szórakoztató módon toxic és ragel és valamennyire jól is játszik, különben nem sikerült volna neki összehozni a Challengert mind az 5 roleon.
2022. aug. 9. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes pont múltkor elemezte IokI egyik Ashe support meccsét, geniuszként titulálva. Tényleg voltak brilliáns megmozdulásai. Lv1 gank topra, megölte a topost, utána ment le midre ott megölte a midest :) azt még el sem kezdődött a meccs. De több meccsét szokta elemezni IokI, akit én nagyon sokra tartok.

És ahogy előttem is írták, minden poszton challenger. Koreában is autofill master. Tud ő ha akar

2022. aug. 11. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!