Ez a Roxforthoz hadonló online játék sikeres lehet?
Rengeteg online Eroxfortot találtam, de mind inaktív. Szerintetek egy ehhez hasonló online játékra még lehet igény?
Itt a linkje:
www.exveritan.webnode.hu
A jobb vizuális élményért pc-n, vsgy laptopon érdemes megnézni, mert mobilon teljesen másképp jeleníti meg. Előre is köszi a válaszotokat. Légyszi, mondjátok el véleményetek is.
"Mivel az oldal sajnos webes felület és nincs chat, így csak email-ben tudsz kommunikálni a tanárokkal."
Itt el is veszíti a varázsát az egész. Ennél sokkal jobb és pörgősebb RPG-k vannak.
Az ilyet valami dedikált szerveren tudnám elképzelni, ahol van 50-60 férőhely, közben egymással is tudnak RPG-zni az "diákok", nem csak emailezni egy "tanárral" 2022-ben.
Az ötlet jó, csak a kivitelezés gagyi.
(nem az 1. vagyok)
Ha valós idejű beszélgetés kéne, illetve ahol hasonlóan feltudod osztani a dolgokat, akkor én a Discordot ajánlom, nagyon sokan használják, főleg játékra, de vannak különböző közösségek, művész stb szerverek is ("szerver"nek hívják a helyeket ahová betudsz lépni)
Megjegyzés: ha kell, mert például nem vagy 100% otthon benne, akkor segíteni is tudnék
Sokan használják roleplayre is, megoldható, ha valaki nagyon akarja
De te tudod
Szia, remélem még nen túl késő válaszolnom.
Az elsőnek abban igaza volt hogy elveszíti a varázsát. Az ötlet nagyon jó, nekem személy szerint tetszik (szeretem az ilyet). Viszont így a diákok nem tudnak megismerkedni vagy jobban beleélni magukat ebbe a világba.
Én már voltam Discord szerveren. Ami Roxfort-os volt. Különös képpen ajánlom. Ténlyeg igazán jó. Voltam már diák és tanár is. És én is csináltam már olyan szervert. Nem nehéz és több fiatalt érdekelte a dolog.
Az ötletedet nem kell megváltoztatnod. Nagyon is jó úgy, csak gondold át a Discord-ot. Nem erőltettem rád, csak csupán leírtam a véleményemet.
Ha gondolod szívesen segítek 😊
Ugyan nem kell megköszönni. Igen az is egy jó megoldás.
A Discordon ugye, hogy írtad hogy "Az inkább beszélgetésre való". Ez részben így van. De azok a csoportok. Vannak a szerverek ahol meglehet csinálni különböző szerepjátékokat. 3 ilyenbe is voltam már és sokan voltak. Ha az zavar, hogy nem nagyon áttekinthető. Azért csináltam én is külön csatornákat, mint például a nagyterem vagy a konyha. Ugyan úgy megvoltak a termek. Ahol meg lett tartva az óra. Volt mikor hívásban volt felelés. Vagy a Google Classroom-ba leadták a leckét azok számára is akik nem voltak elérhetők az órán. Szóval a Discord egy nagyon jó megoldás a szerepjátékoknak.
Ha gondolod megpróbálok keresni érdeklődőket ezzel kapcsolatban. Továbbá én is lehet szívesen csatlakozok, ha nem baj. Persze sajnos nem mindig tudok fönt lenni vagy megcsinálni a házit időben.
Én a facebookon reklámoztam egy barátommal az oldalunkat. És így is tudtunk toborozni. Vagy esetleg az instagramon lehetnek még fiatal érdeklődők. 😊
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Nen gond, ha nem érsz rá folyton, azért nem sürget az idő (persze egy-két funkciót leszámítva, lásd: Kviddics). De azt nagyon megköszönném, ha néhány barátod, akik szeretik az ilyesmit, illetve jómagad jelentkeznétek. Már nagyon várjuk, hogy legyen elegendő diák és megkezdhessük a tanévet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!