Miért halt meg a simem Sims 4-ben???
Egy nap már másodjára jött egy fekete ruhás ember kaszával és megölte. Elsőre fel tudtam éleszteni, de másodjára már nem. A simjeim nagyon szomorúak lettek, a halott nő helyén meg egy ilyen váza féleség van most.
Most mit csináljak?
Fe tudom még éleszteni?
Ha igen, hogyan?
Elsőnek: nincs évszakos kiegészítőm csak állatos, ilyen spa day, meg city living és nem láttam semmi tüzet vagy vmit körülötte. Egyébként kiléptem mentés nélkül és visszaléptem, úgyh most úgjra él:), de továbbra sem értem, h miért volt most ez...
Másodiknak: jól van na! Nem tudtam mi a neve. Azért köszi!<3
Szia! Sims 4-ben sok dolog miatt lehet meghalni.
Vannak látványosak, mint pl a tűz, vagy ha megfullad.
De van egy pár, ami nem hagy maga után úgy mond nyomot:
City Livinggel jött egy "pufferfish" nevű étel, ami például mérgező. Ha nincs jól megcsinálva és/vagy a simed rossz hangulatban eszi meg, akkor belehal.
Spa Day-ben ha a simed túl sokat van a saunban, akkor túlmelegedésbe fog belehalni.
Ezen kívül meghalhatnak akkor is, ha túl mérgesek vagy túl játékosak.
Az idősek woohoo és edzés után végkimerülésbe is meghalhatnak. Illetve meghalhatnak azért is, mert öregek.
Esetleg nem láttad, milyen animációval halt meg? Vagy mit csinált, milyen hangulatban volt mielőtt meghalt? Milyen idős a simed?
Ha esetleg tudsz ezekre válaszolni, akkor lehet meg tudjuk mondani hogy miért halt meg. :) Ezen kívül ha egy sim meghal, akkor a szelleme megmutatja, miként halt meg. Aki pufferfisht evett és abba halt bele, például, annak a szellemében egy pufferfish fog lebegni.
A jövőre nézve: Grim Reaper megmenti a simjeidet, ha egy "death flower" nevű virággal a simed "hátizsákjában" (inventory) kéred meg, hogy mentse meg a halott simet.
Ezen kívül van egy Ambrosia nevű étel, ami feltámasztja a halott simeket. 10-es szintű Gourmet Cooking kell hozzá, 1 Angelfish, 1 Death Flower, 1 Potion of youth. Az első kettőt össze kell gyűjtened, a sims 4 wikipédián megtalálod, hogyan lehet. A harmadikat meg kell venned a pontokkal, amiket a sim életcéljai és vágyai teljesítéséért kapsz. Ezeket meg kell főznöd, és a szellem meg kell egye az egészet. Ha megeszi, visszatér az életbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!