Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims4 ben a kutyám kint szült...

Sims4 ben a kutyám kint szült az utcán a kölykök meg nem tudnak felmenni a lépcsőn a lakásba, a simem meg amint kezébe megfogja, hogy bevitessem vele a lakásba a kölyköket leteszi… hogyan tudom berakni a lakásba a kicsiket?

Figyelt kérdés
Sims4

2022. febr. 6. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
20%

Megoldás: Menj el Cod-ozni.

Egy jó akaród

2022. febr. 9. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Először is, a beállításokban ideiglenesen kapcsold ki a simeid szabad akaratát. Most nem vagyok gépközelben, úgyhogy nem tudom pontosan megmondani neked, miként van a játékban, de a beállításokban a Gameplay-en belül taláálod meg, vagy autonomy vagy free will néven.

Ettől a simeid nem fognak semmit sem csinálni maguktól, csak azt teszik, amit te mondasz nekik.

Ezután menj ki az egyik simeddel a kutyákhoz, kattints arra, hogy vegyék fel az egyik kiskutyát. Még mielőtt ezt befejeznék, mondjuk miután már a kezükben van a kutya de nem egyenesedtek fel, állítsd meg az időt és kattints oda, ahova le szeretnéd tenni a kutyát. Válaszd ki a "Go here and put 'kiskutya' down here" opciót. Amint a simed listájában megjelenik ez a parancs, indítsd el az időt. Lehet, hogy egy-két alalommal me fogja tenni, de nekem ez az esetek 80%-ban működik.

Ilyen módon vidd be a kiskutyákat. Ezek után visszakapcsolhatod a szabad akaratot. Ez mellesleg totyogókkal is működik, a simek őket is folyamatosan leteszik.

Alternatív (bár drasztikuasabb) megoldás, ha az előbbi nem megy, menj be build mode-ba és tedd a lakásod a földszintre. Hívd be egyesével a kiskutyákat, utána visszacsinálhatod olyanra, amilyen volt.

2022. febr. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!