Genshin Impact-be bannolhatnak, ha más országból jelentkezek be egy fiókra?
Figyelt kérdés
Van egy franciaországi ismerősöm aki már nem játszik olyan gyakran, de azt mondta, hogy bejelentkezhetek a fiókjára néha.
Vajon furcsa lesz nekik, hogy egy teljesen más országból jelentkezek be? Fennáll a ban esélye?
2022. júl. 12. 16:55
2/8 anonim válasza:
Amíg nem egyidőben történik a bejelentkezés a 2 fiókra, addig nem lesz semmi bajod.
3/8 anonim válasza:
Én egy dolgot nem értek.
Minek??
Egy tök ingyenes játék. Nagyjából 1 perc egy fiókot létrehozni benne.
4/8 A kérdező kommentje:
3. Mit nem értesz pontosan?
2022. júl. 12. 19:48
5/8 anonim válasza:
Hogy miért nem csinálsz magadnak egy fiókot?
6/8 A kérdező kommentje:
5. Nekem is van ezenkívül egy saját fiókom. Csak mondta, hogy bejelentkezhetek rá farmolni stb.
2022. júl. 12. 19:51
7/8 anonim válasza:
#5: Bátor srác, nem mondom. Én még a feleségemnek vagy a gyerekeimnek sem engedek hozzáférést egyetlen accountomhoz sem.
8/8 A kérdező kommentje:
7. Valószínűleg már nem annyira fontos neki, gondolom, ha az lenne akkor olyan könnyen nem adta volna meg (végülis teljesen az ő ötlete volt).
2022. júl. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!