Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Apexben miert bannolhatnak?

Apexben miert bannolhatnak?

Figyelt kérdés
Nemregiben egy felhasznalom bannoltak, irtam is supportnak emailt, elmagyaraztam a dolgokat es hat valaszoltak azzal hogy elemeztek a jatek stilusom es kulso program beavatkozasat erzekeltek, meg hogy hack/cheateltem. Szemely szerint sosem hasznaltam hack programokat. Esetleg az eger programozo software-t vettek volna igy? Mert igen egy tobb gombos egert hasznalok, kimondottan a sniper gomb ami nalam a Ctrl, tobb jatekban is. Kepesek felmerni hogy a ctrl-t az egeremmrol nyomtam meg es ez zavarja oket? Esetleg van mas tenyezo ami zavarja oket?

2021. máj. 11. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A programozott egér gombok sok játéknál számítanak csalásnak, mert külső program adja ki az utasítást, távolról meg kb lehetetlen megmondani hogy egy csaló program adta ki vagy te egérről, mert ők csak azt látják, hogy ismeretlen külsős program adott utasítást.
2021. máj. 13. 09:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Ertem, kozben utana neztem es kimondottan a macrok zavarjak oket.. Viszont az egerem elso profilja alapertelmezett modban egyeb utasitast vegez, ami nem is baj, mivel a jatek ugy ismeri fel hogy eger gomb 4 es eger gomb 5 .. Vagyis mar nem egy macro vagy kombinacio. Igy is bezavarna nekik?
2021. máj. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!