Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Találtam egy játékot a golden...

Vass Gábor kérdése:

Találtam egy játékot a golden battles-t, ki játszott már vele?

Figyelt kérdés

A linket privátba kérjétek el ott tudom küldeni akit érdekel.

Az első küldi rész kicsit hülyeség volt mert alig lehetett megtalálni őket, hogy mit akar. Második a harcról szól és a gyűjtögetésről.

2022. júl. 11. 15:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Kérdés jelentve.
2022. júl. 11. 16:47
 2/28 A kérdező kommentje:
Most mért? Csak egy játék semmi olyan nincsen benne.
2022. júl. 11. 17:26
 3/28 anonim ***** válasza:
Lehet, viszont hirdeted hogy prívátba adsz linket...
2022. júl. 11. 19:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Csak azért mert ide nem engedi kirakni, arról nem én tehetek ha csak játék akkor se enged linket berakni, nem engem kell szidni nem tudok vele mit kezdeni.
2022. júl. 11. 20:34
 5/28 anonim ***** válasza:

" nem engem kell szidni nem tudok vele mit kezdeni."

Pont hogy téged kell. Oldal szabályzatában benne van hogy tilos hirdetni. Ennek ellenére te hirdetni akarsz... Persze hogy nem engedi...

2022. júl. 12. 01:02
 6/28 A kérdező kommentje:
Ez nem hírdetés nem pénzkeresés meg semmi ilyesmi. Egy oldal belinkelése vagy hírdetés 2 külön dolog.
2022. júl. 12. 06:05
 7/28 A kérdező kommentje:
Amúgy is úgy szokás, hogy ha olyan van akkor ez a logikus szerintem ha tudják miről van szó. Semmi hasznom nincsen belőle.
2022. júl. 12. 06:32
 8/28 A kérdező kommentje:
A küldik eléggé összetettek a teleportot se lehet elpazarolni.
2022. júl. 17. 11:57
 9/28 anonim ***** válasza:
Még mindig ennél a vacaknál tartasz?
2022. júl. 17. 17:30
 10/28 A kérdező kommentje:

Jó játék nem szar, csak bele kell jönni.

Task 5: Hit a wallIt's time to fight. Change your location to an opponent cell and click on the wall when you have arrived. This will pop up the wall details with the "Destroy wall" button on it. Click on that button to start the fight and demolish the wall.

Note:

1. You can demolish only the wall at your current position.

2. You may not demolish your own wall

3. You can zoom in the battlefield map with your scroll or using the "Zoom in" icon located near the current position info.

Ez mit jelent?,a harcmezőn nem is volt ellenséges mező csak a sajátom akkor hogy romboljam le a falat?

2022. júl. 17. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!