A Fallout 3 GOTY-ban lehet játszani A DLC-k nélkül is?
A DLC indítása előtt figyelmeztet a játék, hogy el fogod indítani és melyik szinttől ajánlott. Kivéve az ufós, ott csak elég közel kell menni a lezuhant űrhajóhoz.
A főmenüben (data files) külön kikapcsolhatók a DLC-k, de az is elég ha megnézed a térképen hogy hol vannak, és nem mész oda. A másik lehetőség, hogy Steamen megnyitod a könyvtárban a játékot, és kiveszed a pipákat a DLC elől.
Kilépések: vagy mod konfliktus, esetleg nem eredeti a játék.
A fő sztori után a játék véget ér, csak új indításával tudod megnyitni a dlc-ket. Hallgass az elsőre, és vedd figyelembe a szintedet, nyomd le őket a vége előtt.
A FO3 sajnos nagyon instabil játék. Mindenképpen érdemes letölteni néhány modot, amikkel gatyába rázhatod, pl. A Nexusmods oldalról.
Hát illetve a fallout 3 nál én nekem úgy rémlik a magyaritással is voltak gondok főként a főstorinál, ileltve a broken steel dlcnél.
Én nem ajánlom kikapcsolásukat, ahogy az első írta ha látsz egy lezuhant űrhajót ne menj a közelébe, a másik 2 dlcnél egyértelműen fogja jelezni h olyan helyekre mész ahonnan egy darabig nem fog tudni visszajönni, a 4. dlc pedig akkor kezdődik el ahogy a főstorit végig vitted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!