Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a nemrég...

Mi a véleményetek a nemrég megjelent F1 22 játékról?

Figyelt kérdés

Van pár magyar szimes, akik szidják, aztán utána pár kommentelő beírja, hogy mi a megoldás a kipörgésre, hogy állítsák a kormányt meg az ffb-t, stb. Utána jól működik nekik, de azt mondják " ez akkor is rossz, mert nem kellene, hogy így kelljen álíltgatni". Szerintem ez röhejes, a szimulátornak az a lényege, hogy magadnak kitapasztald a legjobb beállításokat, amiért vért kell néha izzadni, de ez a bája az egésznek szerintem. És ezek magukat nagy szimeseknek vallják, közben meg hülyék az egészhez. Most gondolok itt Mikera, Leo Crowera például.

Más szimesek meg érdekes tudnak menni. Most én is megvettem a játékot, mert rájöttem nem kell a károgókra hallgatni.

2022. júl. 7. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Kipanaszkodtad magad? :D
2022. júl. 7. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodás, ez csak vélemény.
2022. júl. 7. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Akkor vélemény... DE mi a kérdés ebben? Leírtad a bajod és ennyi. Mondjuk most hogy "jaj de ügyes kisfiú vagy" vagy mi? xD
2022. júl. 7. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Ki is próbáltam a játékot azóta, az égvilágon semmi baj nincs vele.

Ha meg valakinek nehéz bizonyos beállításokkal, akkor módosítsa, én megtaláltam a magamnak valót, szerint a zeddigi legélvezetesebb vezetés van benne, de a top 3 ban biztos benne van nálam.

2022. júl. 7. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:

#5 Csak minek válaszoljon rá bárki is, ha te láthatóan már letisztáztad a kérdést magadban?

Ez kérdésbe bújtatott pofa járatás, semmi több.

2022. júl. 7. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó nagy hülyeség, hogy nem lehet importálni a setupokat az előző játékból, de legfeljebb rászánok egy órát a beállításra, na bumm...
2022. júl. 7. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
A véleményem? Akárcsak a fifa 1 tömeggyártott lócitrom az egész széria...
2022. júl. 7. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdést sem értem
2022. júl. 29. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!