Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem nyílik a survival?

Miért nem nyílik a survival?

Figyelt kérdés
A GTA Online-ban 21-es szintű vagyok, és ahoz hogy az elérhető legyen 15-ösnek kell lennem, amit már édesrég(en) elértem. Miért nem érhető el?

2022. júl. 5. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A hozzá kellő Quest-ek is kész vannak, hogy unlockolva legyen?
2022. júl. 5. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
2022. júl. 5. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 Vagyok. Itt le van írva mit és hogy kell tenned érte:

[link]

2022. júl. 6. 00:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. júl. 6. 01:15
 5/7 A kérdező kommentje:
De nekem azt mondták hogy kell Ron is hívjon, és asszem Trevor a sztoriba unlockolva legyen. De nekem a küldetések meg annak, és kenne lennie egy T jelzőnek Trevor lakásánál, de nem jelenik meg, ráadásul milyen harciképesség? Dead eye vagyok már
2022. júl. 10. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Ron hívott már
2022. júl. 10. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

"De nekem azt mondták hogy kell Ron is hívjon, és asszem Trevor a sztoriba unlockolva legyen."

Most itt mire gondolsz? A játék story mode-jára? Annak semmi köze az online-hoz.

Az Online-nak van egy sztorija. Tehát Online-ban találkoznod kell Ron-nal és Trevor-ral. Ha nem jelenik meg az a T-jelzés a térképen, akkor már elmentél oda. Ha így van, akkor már mindkettejükkel találkoztál.

Ha így sem működik, írj a Rockstar Support-nak, mert valószínűleg bug (velem is sokszor előfordult hasonló).

Illetve, az előző válaszoló által linkelt oldalon azt írják, hogy csak találkozni kell velük. Ez megoldható a Hangár birtoklásával (Ron) és egy High-end apartman birtoklásával (ahol az egyik alap heist host-ja Trevor). Bár gondolom, hogy ha a Survival-t akarod feloldani, akkor nem ott tartasz pénzügyileg, hogy ezekre fussa.

Ha le szeretnéd ellenőrizni, hogy a találkozások megvoltak-e már, akkor a telefonban nézd meg, hogy megvan-e a számuk (legalább az egyiküknek).

Egyébként gondolom azért van ez az egész ahhoz kötve, hogy találkozz velük, mert Trevor-nak volt egy mellékküldetés-sorozata a Story mode-ban, ahol ugyanígy mérges NPC-ket kellett ölni. Így végülis van értelme, de szerintem hülyeség. Kezdőként elég nehéz anyagilag beindítani a játékot, és még ilyen szinten lekorlátozni a pénzkeresési lehetőségeket már igen kegyetlenség.

2022. júl. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!