ARk: survival evolved futtatása hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy az említett játék hogy futna nekem? Videókártyát leszámítva minden bőven a gépigénye felett van.
VGA: Sapphire Radeon R7 240 1gb ddr5-ös
Ezzel a vga-val mennyire lenne "élvezhető"? 1280x720 felbontáson, low-medium szintre gondolnék itt.
Illetve feltelepítve mennyi hely kell neki összesen? Olvastam olyat hogy 300GB felett, de Steam-en 100gb-ot sem ír...
2022. ápr. 20. 22:00
1/8 anonim válasza:
Azzal a fosszilis kártyával felejtsd el.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát anno nemsokkal megjelenés után mikor még csak 80gb körül mozgott játék mérete megpróbáltam és ment. Csak azóta sok update jött és optimalizáltak is gondolom. Ezért érdekelne hogy ma mennyivel lenne másabb. Ismétlem megjelenés után futott a játék szóval elbírja.
2022. ápr. 20. 23:16
3/8 anonim válasza:
Figyelj én 2gb-os 1050el médium 1080-al 60 fps felett voltam bőven. Nem néztem de érezni lehetett. Magasabb grafikan nem próbáltam. Nem tudom a két kártya között mennyi különbség van. De 60 fps biztosan meg lesz 720p-be.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. Még annyit meg tudnál mondani mennyi hely kell neki?
2022. ápr. 22. 20:10
6/8 anonim válasza:
Maximum 100gb. Nekem 70-80 körül volt
7/8 anonim válasza:
Ha megveszed és felteszed hozzá az összes dlc-t, akkor az megvan 400+ GB is... Illetve, ha pvp szerveren szeretnél játszani, akkor ez a gép ahhoz nagyon karcsú, de pve-re még működhet is a dolog, csak nem igazán kell breedelni...
8/8 A kérdező kommentje:
#6-7 köszönöm szépen.
Akkor ideje kipucolni a nem használt cuccokat.
Illetve pve-s vagyok(utálom a pvp szervereket). Breed-elni meg maximum csak 3-4 félét fogok, csak olyat akit kedvelek is, szóval nem tömeggyártanám a jószágokat.
Még 1x köszönöm neked/nektek.
2022. ápr. 25. 12:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!