Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudom letölteni a Fifa...

7Alvo kérdése:

Honnan tudom letölteni a Fifa 22 vagy a Fifa 21 Demoját?

Figyelt kérdés
Nem tudom leszedni sehonnan törölt linkekbe futok bele kiváncsi vagyok, hogy futna-e normálisan a gépemen ezért szeretném előbb a Demót kipróbálni. Köszönöm előre is.

2022. júl. 1. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

#10 Pontosan ezt mondom én is. Durván 15-20 perc alatt, nyugodtan letesztelhető hogy különböző beállítási szinteken hogy fut a játék(ha elindul egyáltalán).

Illetve #7-esnek üzenem. Ez régen valóban így volt, de ma már ált. a Demo-k is teljes hozzáférést adnak minden funkcióhoz, CSAK bizonyos ideig(kb 1 óra, utána meg kell vedd ha folytatni szeretnéd). Szóval HA lenne is demo(amit mondtak hogy nincs) az is a "teljes" játékhoz adna hozzáférést a mai világban. Régen valóban csak 1-2 pályához adott hozzáférést(mint nekem a Settlers 6 demoja).

2022. júl. 2. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
#11 Pontosabban, manapság nem nagyon vannak demo verziók. Amit te leírtál, az a trial. A demo definíciójából adódóan egy explicit demonstrációs célokra összerakott változat, amit ráadásul jellemzően a teljes verzió előtt adnak ki, szóval több okból sem lehet a teljes verzió időkorlátolt verziója.
2022. júl. 2. 11:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#12 Igazad lehet, de most ezen ne akadjunk fent. Meg lett mondva hogy az adott játékhoz(jelen esetben fifa 21-22) nincs demó. Ebből kifolyólag csakis eredeti oldalról lehet beszerezni úgy hogy visszatérítsenek ha nem jó. Kulcsokra nincs visszatérítés(nagyon helyesen). Minden oldalon 2 óra az elismert visszatérítési határidő. Most hogy megnyisd játékot durván 1-2 perc, majd mindent felhúzol legmagasabbra és indítasz 1 bármilyen játékmodot legyen mondjuk 10 perc. Szóval 12 perc, de legyen 15-20 hogy 1 kis játékidő is legyen benne, bőven elégnek kell erre a célra lennie. Ha megy akkor megtartód, ha nem akkor visszaígényled és vissza is kapod árát. Nem kell itt lopott verziókkal sz.rakodni, amit ki tudja mikkel pakolnak tel az "ingyenesség" jeligéje alatt. :D
2022. júl. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!