Honnan tudom letölteni a Super Mario 3D Land "Demóját"? (Ami az E3-mon volt)
PC-re nincsenek ilyesmik. 3DS-re pedig gondolom az eShop-ból megveheted, bár demo nem hiszem, hogy lesz.
A felvétel valószínűleg, hogy a Nintendo saját, fejlesztésre és tesztelésre szolgáló gépével készült, a devkitekben gyakran vannak ilyen dolgok.
Meglévő 3DS-t is át lehet alakítani, hogy felvételre alkalmas legyen, de ez komoly hardveres módosítást jelent, aminek az ára vetekszik a konzoléval.
Romok vannak, bár nehéz őket beszerezni. Megfelelő kártyával játszható a 3DS-en, ilyen pl a Gateway, vagy a Sky3DS.
Javaslom, vegyél egy 3DS-t, megéri, nagyon szórakoztató, és a 3D élménye pedig felbecsülhetetlen!
Ki mondta, hogy PC-re akarom? :'D
Van 3DS-em és megvan a teljes játék is. Mint ahogy a kérdésben írtam, tudok a felvevő kártyákról, (Amivel szerintem ez is készült), és egy Sky3DS-sel szerettem volna kipróbálni a Demót is. :D
Jelenleg még nincs kiszivárogtatva.
A videó, amit linkeltél, tényleg egy felvett protó, capture carddal. A vidit egy MKGirlism nevő júzer vette fel, mert állítólag neki megvan a kártya. Egy erről szóló angol blog: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!