Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudom letölteni a...

Smileyhead kérdése:

Honnan tudom letölteni a Super Mario 3D Land "Demóját"? (Ami az E3-mon volt)

Figyelt kérdés
Van erre egy ROM, vagy valami? Nem olyan régen töltöttek fel róla egy videót a YouTube-ra ( https://www.youtube.com/watch?v=N8CaDJZzjJY), ráadásul úgy néz ki, mintha egy Capture Card-dal vették volna fel.

2015. júl. 3. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

PC-re nincsenek ilyesmik. 3DS-re pedig gondolom az eShop-ból megveheted, bár demo nem hiszem, hogy lesz.

A felvétel valószínűleg, hogy a Nintendo saját, fejlesztésre és tesztelésre szolgáló gépével készült, a devkitekben gyakran vannak ilyen dolgok.

Meglévő 3DS-t is át lehet alakítani, hogy felvételre alkalmas legyen, de ez komoly hardveres módosítást jelent, aminek az ára vetekszik a konzoléval.

Romok vannak, bár nehéz őket beszerezni. Megfelelő kártyával játszható a 3DS-en, ilyen pl a Gateway, vagy a Sky3DS.

Javaslom, vegyél egy 3DS-t, megéri, nagyon szórakoztató, és a 3D élménye pedig felbecsülhetetlen!

2015. júl. 3. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy PC-re akarom? :'D

Van 3DS-em és megvan a teljes játék is. Mint ahogy a kérdésben írtam, tudok a felvevő kártyákról, (Amivel szerintem ez is készült), és egy Sky3DS-sel szerettem volna kipróbálni a Demót is. :D

2015. júl. 4. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Na akkor most világosíts fel mert nem értelek. Ha megvan a teljes játék, minek a demo?
2015. júl. 5. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert a Demo-ban csomó minden teljesen más, mint a teljes verzióban, és szeretném kipróbálni. :P
2015. júl. 6. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg még nincs kiszivárogtatva.

A videó, amit linkeltél, tényleg egy felvett protó, capture carddal. A vidit egy MKGirlism nevő júzer vette fel, mert állítólag neki megvan a kártya. Egy erről szóló angol blog: [link]

2016. febr. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!