Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mafia III játékmenete elég...

A Mafia III játékmenete elég silány azt hallottam, de a történet, szinkron ellensúlyozza ezt és a vezetési modell?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 02:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A játék néhány fő küldetésen kívül olyan, mint a San Andreas bandaháborús része végtelenítve. Ugyanaz a repetitív feladatsor egymás után: menj el X városrészbe, győzd le az egyik üzlet embereit (lopakodva vagy tűzharcban) és ezzel átveszik a saját embereid a helyüket és növeled a befolyásod, majd ezt elosztod a 3 alvezéred között - és ilyen helyszínből van kb 150. Ezek között pedig van néhány főküldetés, ahol nagyobbak a helyszínek és több a lövöldözés.

30 eurót abszolút nem ér meg, most leárazva 10. Viszont Steam-en van ingyenes demo, úgyhogy megnézheted milyen. Kb. 22 óra a fő sztori, és 50 óra az összes achievement megszerzése.

2022. jún. 25. 08:09
 2/5 A kérdező kommentje:
THX
2022. jún. 25. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jó játék, de nekem a korszak, a környezet, a zenék annyira bejöttek, hogy ki is maxoltam.
2022. jún. 25. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet én is behúzom még ma. Van hogy néha leköt a sok repetitív küldetés, ah azok amúgy élvezetesek. Far Cry is ezért kikapcsolódás.
2022. jún. 25. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A játékmenet sajnos elég silány és repetitív (ugyanazt ismételgeted végig), de a hangulat, a zenék, az átvezető videók és a szinkron nagyon jók lettek.

A vezetési modell katasztrófa, az nem javít a helyzeten.

2022. jún. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!