Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok rányomni a simemre....

Nem tudok rányomni a simemre. Segítség?

Figyelt kérdés
Sims 4-ben nem tudok rányomni a saját simemre, csak megjelenik a neve. De az állataimra rá tudok nyomni. Próbáltam resetelni, de azt írta h sim not found. Egy másik hiba is van. A tengerparton lakok, más a ház szintje, és lépcsőn megy a házba. Csakhogy egy ideje felfelé, be a házba nem tud menni, csak kifelé. Mit csináljak? (tört)

2022. jún. 24. 16:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak úgy megoldódott
2022. jún. 24. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát törtnél ne csodálkozz ha anomáliák vannak. Ez az ingyenesség ára. :D
2022. jún. 24. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2: sims 4-nél mindegy hogy törött vagy eredeti, bugos mint a szar.
2022. jún. 24. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Csak az eredetiseknek van joguk reklamálni. A törtösök meg kussolhatnak. :D
2022. jún. 24. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha használsz modokat, akkor kérlek nézd meg hogy kompatibilisek-e a jelenlegi játékverzióddal. Frissítds a modjaidat és ne hagyj bent régi fájlokat, mert furcsa bugokat okozhatnak.

Időnként töröld a cache fájljaidat és esetleg generálj a játéknak egy új mappát. Így csináld:

Eredeti játékban mindez C/Dokumentumok/Electornic Arts/ The Sims 4, törtben nem tudom pontosan milyen mappát hogy hívnak, de hasonló kell legyen. Keresd meg ezt a mappát.

Itt kell olyan fájlokat látnod, mint a localthumbnailcache, avatarcache, illetve egy cachestr mappát benne egy fájllal. Ezeket töröld, és próbáld elindítani a játékod. Sok esetben megoldja a bugokat, ha a játék új cache fájlokat generál.

Ezen felül a teljes The Sims 4 mappát törölheted (erről a helyről). A játék újat fog generálni a következő alkalommal ahogy megnyitod, szóval ha volt egy hibás fájl ami bugokat okozott, az már nincs többé. Sokszor ez is megjavítja a hibákat. Csak előtte vedd ki azokat a mappákat, amiket nem akarsz törölni. (Mods, Saves, Screenshots, Tray, stb.) A többit nyugodtan töröld, utána indítsd el a játékot és miután betöltött, zárd be. Most egy új The Sims 4 mappa kell ott legyen, új fájlokkal. Tedd vissza a mappákat amiket kiszedtél, és próbálj játszani.

Ezen felül letölthetnéd TwistedMexi Better Exceptions modját. Segít elkapni a hibákat, rossz modokat, mindenfélét, és meg is fogja mondani neked hogy mi a probléma. Telepítés után az első alkalommal hogy játszol át fogja nézni a modjaidat, és szól, ha adni fog egy jelentést amiben minden problémát kilistáz.

Ha a játék közben történik valami bug, akkor ad egy értesítést, hogy egy hiba történt, Animation Error, Last Exception, ilyesmi. Ezeket a C/Dokumentumok/Electornic Arts/ The Sims 4 mappában találod meg olyan névvel, mint LastException.txt és társai. Keress olyat, hogy LastCleanException, ez könnyebben érthető formában mondja meg, mi a probléma. Nekem például egy bugs fájl dobált hibákat - valamilyen elültetett répa bugolt be miután frissítettem a játékomat és eltávolítottam pár modot, teljesen új mentésekre is hatással volt. A .txt fájlból tudtam, hogy nem mod a probléma, hanem valamilyen bugos fájl. A The Sims 4 mappa törlése és újragenerálása oldotta meg a problémát.

Szóval ez is egy egész jó eszköz arra, hogy hibákat találj meg és iktass ki. Csak hagyni kell futni a modot amikor valamilyen hibát talál (ez néha pár perc) és el kell olvasni, hogy mit talált.

2022. jún. 28. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!